Tudi vaš avto

potrebuje zaščito

Nič se ne more primerjati s sijajem novega avtomobila. Sijajen videz je bilo vedno težko ohraniti. Do zdaj …

Toyota Protect je revolucionaren nov premaz na osnovi silicija, ki je razvit z Nasino pomočjo in nudi visokokakovostno zaščito površin na vozilu. Gre za novo tehnologijo, ki tvori molekulsko vez z lakom vašega avtomobila in na ta način ustvari izjemno odporno zaščito. Z enim nanosom zaščitite lak vozila za naslednjih pet let.

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.

*Velja le za kupce novih vozil Toyota in zunanjega premaza Toyota ProTect; vse podrobnosti preverite v prodajnih salonih Toyota


S Toyota ProTect privarčujte denar, čas in vodo:

  • Revolucionaren zaščitni premaz visoke kakovosti
  • Poenostavljeno čiščenje vozila
  • Ohranja višjo vrednost vozila
  • Razvito v sodelovanju z nasa
/
/
Zaščita zunanjosti Ščiti barvo in lak
ZUNANJOST za 222 €
Cena vključuje 30% popust
/
Zaščita notranjosti Okoli oblazinjenja ustvari nevidno zaščito (ne velja za usnjeno notranjost)
NOTRANJOST za 108 €
/
Zaščita ALU-platišč Ohranja čistočo aluminijastih platišč
4 ALU-PLATIŠČ za 69 €

En sam nanos sredstva ProTect pri vašem lokalnem pooblaščenem Toyotinem prodajalcu/serviserju zagotavlja petletno garancijo za brezskrbnost.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Toyota Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.