Sistem za pomoč

pri parkiranju

V veliko pomoč pri preprečevanju prask

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju pomaga preprečiti praske in odrgnine na mestnih parkiriščih ali pri parkiranju v bližini nizkih predmetov. Na voljo sta sistem TPA 400 s štirimi zadnjimi senzorji in sistem TPA 800 s štirimi zadnjimi in štirimi sprednjimi senzorji. Ko je sistem vklopljen, se senzorji povežejo z notranjim zvočnim opozarjanjem, ki postaja vse glasnejše, bližje kot je vozilo oviri.
 
Za več informacij o Toyotinem sistemu za pomoč pri parkiranju se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil ali prenesite brošuro.
 
Senzorji so odlično prilagojeni oblikam odbijača in se lahko prebarvajo, tako da bodo skladni z barvo vašega vozila.

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju – TPA 400

Sistem TPA 400 vključuje senzorje v zadnjem odbijaču, ki vozniku pomagajo pri hitrem in preprostem parkiranju čim bližje njegovemu cilju. Ko voznik pretakne v vzvratno prestavo, se sistem samodejno aktivira in ga usmerja na izbrano parkirno mesto z opozarjanjem na ovire, ne glede na to, ali jih voznik vidi ali ne.

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju – TPA 800

Sistem TPA 800 ponuja vse lastnosti in udobje sistema TPA 400, a ima poleg tega še senzorje v sprednjem odbijaču. Ko voznik vključi vzvratno prestavo, se aktivirajo vsi senzorji, tako da vozilu med manevriranjem na parkirni prostor nudijo popolno zaščito. Voznik tako lahko ostane pozoren na morebitne ovire pred vozilom in za njim, kot na primer pri parkiranju med dve drugi vozili. Sprednji senzorji so aktivirani tudi med počasno vožnjo v prometu ali pri vožnji na parkirno mesto. Različni zvočni toni vozniku pomagajo ločevati med signali sprednjih in zadnjih senzorjev.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Toyota Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.