Sistem za pomoč

pri parkiranju

V veliko pomoč pri preprečevanju prask

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju pomaga preprečiti praske in odrgnine na mestnih parkiriščih ali pri parkiranju v bližini nizkih predmetov. Na voljo sta sistem TPA 400 s štirimi zadnjimi senzorji in sistem TPA 800 s štirimi zadnjimi in štirimi sprednjimi senzorji. Ko je sistem vklopljen, se senzorji povežejo z notranjim zvočnim opozarjanjem, ki postaja vse glasnejše, bližje kot je vozilo oviri.
 
Za več informacij o Toyotinem sistemu za pomoč pri parkiranju se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil ali prenesite brošuro.
 
Senzorji so odlično prilagojeni oblikam odbijača in se lahko prebarvajo, tako da bodo skladni z barvo vašega vozila.

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju – TPA 400

Sistem TPA 400 vključuje senzorje v zadnjem odbijaču, ki vozniku pomagajo pri hitrem in preprostem parkiranju čim bližje njegovemu cilju. Ko voznik pretakne v vzvratno prestavo, se sistem samodejno aktivira in ga usmerja na izbrano parkirno mesto z opozarjanjem na ovire, ne glede na to, ali jih voznik vidi ali ne.

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju – TPA 800

Sistem TPA 800 ponuja vse lastnosti in udobje sistema TPA 400, a ima poleg tega še senzorje v sprednjem odbijaču. Ko voznik vključi vzvratno prestavo, se aktivirajo vsi senzorji, tako da vozilu med manevriranjem na parkirni prostor nudijo popolno zaščito. Voznik tako lahko ostane pozoren na morebitne ovire pred vozilom in za njim, kot na primer pri parkiranju med dve drugi vozili. Sprednji senzorji so aktivirani tudi med počasno vožnjo v prometu ali pri vožnji na parkirno mesto. Različni zvočni toni vozniku pomagajo ločevati med signali sprednjih in zadnjih senzorjev.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Nova Toyota GR Yaris:  Skovana v vročici reli serije WRC Nova Toyota GR Yaris: Skovana v vročici reli serije WRC Novi GR Yaris je pravi dirkalni avtomobil, ki je nastal iz izkušenj, pridobljenih z zmagami na reli seriji WRC. Toyota na ženevskem avtosalonu 2020 Toyota na ženevskem avtosalonu 2020 Toyota bo na ženevskem salonu 2020 predstavila novi kompaktni športni terenec, pri snovanju katerega so združili svoje bogate izkušnje iz sveta malih mestnih avtomobilov in izjemno izročilo iz sveta športnih terencev.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.