Sistem za pomoč pri parkiranju

V veliko pomoč pri preprečevanju prask

Sistem za pomoč pri parkiranju

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju pomaga preprečiti praske in odrgnine na mestnih parkiriščih ali pri parkiranju v bližini nizkih predmetov. Na voljo sta sistem TPA 400 s štirimi zadnjimi senzorji in sistem TPA 800 s štirimi zadnjimi in štirimi sprednjimi senzorji. Ko je sistem vklopljen, se senzorji povežejo z notranjim zvočnim opozarjanjem, ki postaja vse glasnejše, bližje kot je vozilo oviri.
 
Za več informacij o Toyotinem sistemu za pomoč pri parkiranju se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil ali prenesite brošuro.
 
Senzorji so odlično prilagojeni oblikam odbijača in se lahko prebarvajo, tako da bodo skladni z barvo vašega vozila.

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju – TPA 400

Sistem TPA 400 vključuje senzorje v zadnjem odbijaču, ki vozniku pomagajo pri hitrem in preprostem parkiranju čim bližje njegovemu cilju. Ko voznik pretakne v vzvratno prestavo, se sistem samodejno aktivira in ga usmerja na izbrano parkirno mesto z opozarjanjem na ovire, ne glede na to, ali jih voznik vidi ali ne.

Toyotin sistem za pomoč pri parkiranju – TPA 800

Sistem TPA 800 ponuja vse lastnosti in udobje sistema TPA 400, a ima poleg tega še senzorje v sprednjem odbijaču. Ko voznik vključi vzvratno prestavo, se aktivirajo vsi senzorji, tako da vozilu med manevriranjem na parkirni prostor nudijo popolno zaščito. Voznik tako lahko ostane pozoren na morebitne ovire pred vozilom in za njim, kot na primer pri parkiranju med dve drugi vozili. Sprednji senzorji so aktivirani tudi med počasno vožnjo v prometu ali pri vožnji na parkirno mesto. Različni zvočni toni vozniku pomagajo ločevati med signali sprednjih in zadnjih senzorjev.

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.