Originalna dodatna oprema

Vso dodatno opremo je oblikovala in razvila Toyota, da bi tako čim bolje dopolnila in prilagodila vaše vozilo.

Toyotina dodatna oprema je zasnovana in izdelana z enako skrbnostjo, kakovostjo in natančnostjo kot Toyotina vozila. Izdelana je kot po meri za vašo Toyoto. S pestro izbiro za poseben stil, udobje, zaščito, prevoz in tehnične inovacije lahko svobodno prilagodite vozilo po svojih željah.   

Oprema je bila testirana v izjemno težkih pogojih, zato ste lahko povsem prepričani o njeni zanesljivosti in trpežnosti. Za dodatno varnost pa ima vsak kos Toyotine originalne dodatne opreme triletno garancijo, in sicer skupaj z vozilom od dneva nakupa. Poleg tega so stranke lahko povsem brez pomislekov, saj bodo izbrane komponente namestili visoko usposobljeni in strokovni Toyotini mehaniki.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev. Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Ljubljana, 3. 6. 2019. Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije (URI - Soča) je bogatejši za novo vozilo Toyota Auris, prilagojeno za ljudi z gibalnimi omejitvami.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.