Originalna dodatna oprema

Vso dodatno opremo je oblikovala in razvila Toyota, da bi tako čim bolje dopolnila in prilagodila vaše vozilo.

Toyotina dodatna oprema je zasnovana in izdelana z enako skrbnostjo, kakovostjo in natančnostjo kot Toyotina vozila. Izdelana je kot po meri za vašo Toyoto. S pestro izbiro za poseben stil, udobje, zaščito, prevoz in tehnične inovacije lahko svobodno prilagodite vozilo po svojih željah.   

Oprema je bila testirana v izjemno težkih pogojih, zato ste lahko povsem prepričani o njeni zanesljivosti in trpežnosti. Za dodatno varnost pa ima vsak kos Toyotine originalne dodatne opreme triletno garancijo, in sicer skupaj z vozilom od dneva nakupa. Poleg tega so stranke lahko povsem brez pomislekov, saj bodo izbrane komponente namestili visoko usposobljeni in strokovni Toyotini mehaniki.

Avtomobili Toyota si zaslužijo pooblaščenega serviserja Toyotinih vozil.

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.