Poiščite partnerja Toyota
Moja Toyota

Originalna dodatna oprema

Vso dodatno opremo je oblikovala in razvila Toyota, da bi tako čim bolje dopolnila in prilagodila vaše vozilo.

Toyotina dodatna oprema je zasnovana in izdelana z enako skrbnostjo, kakovostjo in natančnostjo kot Toyotina vozila. Izdelana je kot po meri za vašo Toyoto. S pestro izbiro za poseben stil, udobje, zaščito, prevoz in tehnične inovacije lahko svobodno prilagodite vozilo po svojih željah.   

Oprema je bila testirana v izjemno težkih pogojih, zato ste lahko povsem prepričani o njeni zanesljivosti in trpežnosti. Za dodatno varnost pa ima vsak kos Toyotine originalne dodatne opreme triletno garancijo, in sicer skupaj z vozilom od dneva nakupa. Poleg tega so stranke lahko povsem brez pomislekov, saj bodo izbrane komponente namestili visoko usposobljeni in strokovni Toyotini mehaniki.

Več ...

Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.