Toyota Hotspot

Vsi radi uporabljamo internet in dandanes je še toliko bolj pomembno, da imamo na voljo zanesljivo povezavo, zlasti ko smo na poti. Ne glede na to, ali internetno povezavo potrebujete za pomemben posel, ohranjanje stikov s prijatelji in družino ali samo za brskanje po spletu in igrice – nova dostopna točka Toyota Hotspot ponuja odlično rešitev. Opremite svojo Toyoto z dostopno točko WiFi in odpeljite internet s seboj.

Kaj je Toyota Hotspot?

Toyota Hotspot je usmerjevalnik WiFi, ki je nevidno nameščen v predalu na sopotnikovi strani ali sredinski konzoli vašega vozila. Po zaključeni začetni namestitvi se samodejno vklopi, ko zaženete vozilo, in do petim napravam z možnostjo povezave z omrežjem WiFi omogoča dostop do interneta.

Razvedrilo na poti
Predvajanje glasbe, prenos filmov, igranje spletnih igric ... Z dostopno točko Toyota Hotspot imate na voljo številne možnosti, ki bodo popestrile vsako še tako dolgo pot, četudi boste ujeti v neizogibnem prometnem zastoju!


Delo na poti
Z dostopno točko Toyota Hotspot boste venomer povezani s poslovnim svetom in tako boste lahko kadar koli in kjer koli na poti preverili e-pošto ali prenesli službene dokumente.


Internetni dostop, vedno in povsod
To brezžično omrežje WiFi za vaše vozilo je hitrejše in zanesljivejše kot standarden podatkovni prenos na vašem mobilnem telefonu, poleg tega pa omogoča uporabo naprav, ki se lahko povežejo samo z omrežjem WiFi in nimajo povezave 3G. Večina naprav ni zasnovana za uporabo v vozilu, a dostopna točka Toyota Hotspot je optimizirana za potovanja, tudi pri visokih hitrostih.

Lastnosti dostopne točke Toyota Hotspot

Preprosta za uporabo
Vzpostavljanje internetne povezave z dostopno točko Toyota Hotspot se prav nič ne razlikuje od običajne uporabe omrežja WiFi – svojo napravo povežite na že poznan način.

Do pet naprav
Prek dostopne točke Toyota Hotspot je mogoče povezati do pet naprav; tako bodo vsi potniki v vozilu lahko uporabljali internetno povezavo.

Zanesljiva povezava
Dostopna točka Toyota Hotspot je optimizirana za potovanja in tako zagotavlja najmočnejši in najzanesljivejši internetni signal, ki ga je mogoče vzpostaviti v vozilu.

Uporaba podatkovne kartice SIM
Dostopna točka Toyota Hotspot omogoča uporabo katere koli podatkovne kartice SIM in s tem nudi svobodno izbiro ponudnikov podatkovnega prenosa.

Napajanje prek vozila
Dostopna točka Toyota Hotspot se napaja prek akumulatorja vozila in tako je med potjo vedno na voljo.

Varna in zanesljiva
Dostopna točka Toyota Hotspot je nameščena na nevidnem mestu. Toyota jo je odobrila po številnih testiranjih, ko se je prepričala, da ne moti drugih električnih sistemov.

Ali lahko imam dostopno točko Toyota Hotspot v svojem vozilu?

Toyota Hotspot je na voljo za vse nove generacije Toyotinih vozil, bodisi kot možnost v novih vozilih bodisi z namestitvijo v že obstoječ model nove generacije.

Za več informacij o dostopni točki Toyota Hotspot se obrnite na pooblaščenega prodajalca.

Varnostno opozorilo

Med vožnjo svojo popolno pozornost vedno posvečajte cestišču. Med premikanjem vozila smejo naprave, ki jih omogoča Toyota Hotspot, uporabljati samo sopotniki. Če želi digitalno napravo uporabljati voznik, mora vozilo najprej parkirati na varnem mestu.

Oglejte si videoposnetek o dostopni točki Toyota Hotspot

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.