Toyota Hotspot

Hotspot

Vsi radi uporabljamo internet in dandanes je še toliko bolj pomembno, da imamo na voljo zanesljivo povezavo, zlasti ko smo na poti. Ne glede na to, ali internetno povezavo potrebujete za pomemben posel, ohranjanje stikov s prijatelji in družino ali samo za brskanje po spletu in igrice – nova dostopna točka Toyota Hotspot ponuja odlično rešitev. Opremite svojo Toyoto z dostopno točko WiFi in odpeljite internet s seboj.

Kaj je Toyota Hotspot?

Toyota Hotspot je usmerjevalnik WiFi, ki je nevidno nameščen v predalu na sopotnikovi strani ali sredinski konzoli vašega vozila. Po zaključeni začetni namestitvi se samodejno vklopi, ko zaženete vozilo, in do petim napravam z možnostjo povezave z omrežjem WiFi omogoča dostop do interneta.

Razvedrilo na poti
Predvajanje glasbe, prenos filmov, igranje spletnih igric ... Z dostopno točko Toyota Hotspot imate na voljo številne možnosti, ki bodo popestrile vsako še tako dolgo pot, četudi boste ujeti v neizogibnem prometnem zastoju!


Delo na poti
Z dostopno točko Toyota Hotspot boste venomer povezani s poslovnim svetom in tako boste lahko kadar koli in kjer koli na poti preverili e-pošto ali prenesli službene dokumente.


Internetni dostop, vedno in povsod
To brezžično omrežje WiFi za vaše vozilo je hitrejše in zanesljivejše kot standarden podatkovni prenos na vašem mobilnem telefonu, poleg tega pa omogoča uporabo naprav, ki se lahko povežejo samo z omrežjem WiFi in nimajo povezave 3G. Večina naprav ni zasnovana za uporabo v vozilu, a dostopna točka Toyota Hotspot je optimizirana za potovanja, tudi pri visokih hitrostih.

Lastnosti dostopne točke Toyota Hotspot

Preprosta za uporabo
Vzpostavljanje internetne povezave z dostopno točko Toyota Hotspot se prav nič ne razlikuje od običajne uporabe omrežja WiFi – svojo napravo povežite na že poznan način.

Do pet naprav
Prek dostopne točke Toyota Hotspot je mogoče povezati do pet naprav; tako bodo vsi potniki v vozilu lahko uporabljali internetno povezavo.

Zanesljiva povezava
Dostopna točka Toyota Hotspot je optimizirana za potovanja in tako zagotavlja najmočnejši in najzanesljivejši internetni signal, ki ga je mogoče vzpostaviti v vozilu.

Uporaba podatkovne kartice SIM
Dostopna točka Toyota Hotspot omogoča uporabo katere koli podatkovne kartice SIM in s tem nudi svobodno izbiro ponudnikov podatkovnega prenosa.

Napajanje prek vozila
Dostopna točka Toyota Hotspot se napaja prek akumulatorja vozila in tako je med potjo vedno na voljo.

Varna in zanesljiva
Dostopna točka Toyota Hotspot je nameščena na nevidnem mestu. Toyota jo je odobrila po številnih testiranjih, ko se je prepričala, da ne moti drugih električnih sistemov.

Ali lahko imam dostopno točko Toyota Hotspot v svojem vozilu?

Toyota Hotspot je na voljo za vse nove generacije Toyotinih vozil, bodisi kot možnost v novih vozilih bodisi z namestitvijo v že obstoječ model nove generacije.

Za več informacij o dostopni točki Toyota Hotspot se obrnite na pooblaščenega prodajalca.

Varnostno opozorilo

Med vožnjo svojo popolno pozornost vedno posvečajte cestišču. Med premikanjem vozila smejo naprave, ki jih omogoča Toyota Hotspot, uporabljati samo sopotniki. Če želi digitalno napravo uporabljati voznik, mora vozilo najprej parkirati na varnem mestu.

Oglejte si videoposnetek o dostopni točki Toyota Hotspot

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.