1. Owners
  2. Replacement Parts

ORIGINALNI NADOMESTNI DELI TOYOTA

Odkrijte originalne nadomestne dele, ki so zasnovani za vaš avtomobil Toyota.
01

Naj vaša Toyota ostane Toyota

Za ohranjanje optimalnih zmogljivosti vašega avtomobila uporabljamo le originalne nadomestne dele Toyota, ki so zasnovani, preiskušeni in odobreni s strani znamke Toyota.
02

Kakovost Toyota

Pooblaščeni serviserji Toyota uporabljajo originalne nadomestne dele Toyota, ki ustrezajo vsem kakovostnim standardom.
03

Največ za vaš denar

Originalni nadomestni deli Toyota so na voljo po konkurenčnih cenah in ohranjajo vrednost vašega avtomobila.

AKUMULATORJI TOYOTA

Sodobno Toyotino vozilo je opremljeno s številnimi elektronskimi sistemi, ki poskrbijo za še varnejšo, lažjo in udobnejšo vožnjo. Številne funkcije in sistemi, kot so satelitska navigacija, Bluetooth®, sistemi za pomoč pri parkiranju in avdio-vizualni razvedrilni sistemi, zahtevajo zanesljivo električno energijo.

Blažilniki

Udobje za volanom omogočajo tudi učinkoviti blažilniki, ki absorbirajo neravnine na cesti in na ta način občutno pripomorejo k varni vožnji.

FILTER ZRAKA TOYOTA

Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto.

ORIGINALNO TOYOTINO MOTORNO OLJE "TOYOTA GENUINE MOTOR OIL"

Najpomembnejša tekočina vašega vozila toyota

Sklopke

Sklopka je eden izmed tistih vitalnih delov avtomobila, ki omogočajo tekočo vožnjo na vsakem potovanju. Ne glede na to, ali vozite po avtocesti ali po mestnih ulicah, vam dobro delujoča sklopka omogoča učinkovito vožnjo. Po njeni zaslugi imate popoln nadzor na svojim avtomobilom. A le originalni sestavni deli Toyota zagotavljajo kakovost Toyota. 

Zavorne ploščice in zavorni koluti

Zavorni sistem je izpostavljen vsakodnevnim obremenitvam in občasnemu močnejšemu zaviranju, zato se obrablja. Najpomembnejša varnostna funkcija vašega vozila Toyota, to je zmožnost zaustavitve in upočasnjevanja, zlasti v primeru slabih voznih razmer ali nepredvidenih okoliščin, je v celoti odvisna od delovanja zavor.

Obnovljeni rezervni deli

Zaupanje v avtomobil je ključno za zadovoljstvo pri uporabi in brezskrbnost pri vožnji. Naši obnovljeni rezervni deli ohranjajo zmogljivost in učinkovitost vašega avtomobila in ponujajo povsem enako jamstvo kot originalni rezervni deli.

Odkrijte več

Zakaj izbrati original?

Na prvi pogled so neoriginalni sestavni deli pogosto identični ali pa vsaj zelo podobni originalnim. A njihova izdelava in uporabljeni materiali še zdaleč niso enaki. In prav zaradi teh razlik ne delujejo po Toyotinih standardih. Pri Toyoti smo zavezani najboljšemu delovanju vašega avtomobila in zagotavljanju vaše varnosti, zato vedno priporočamo uporabo Toyotinih originalnih sestavnih delov.

Odkrijte več

Povežite se z aplikacijo MyT

App Stpre Google Play