Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi

Verso

Najboljši družinski avtomobil

Cena

Od 22.190 €

Poraba

od 4,5 l/100 km

Želimo vas opozoriti, da bo to vozilo zaradi nove Uredbe EU kmalu rehomologirano. Zaradi nove homologacije bodo lahko uradni podatki o emisijah CO2 in porabi goriva za to vozilo posodobljeni. Podatki o emisijah CO2 in porabi goriva, ki so sedaj objavljeni na tej spletni strani (www.toyota.si), so trenutno uradno veljavni podatki. Sprememba CO2 emisij lahko vpliva tudi na končno ceno vozila.
Zapri
Pokaži pravno obvestilo
Tokyo rdeča (3T3)

Verso. Namenjen družinam.

Verso je družinski avtomobil, v katerem se slog in užitek v vožnji združita s praktičnostjo in vsestranskostjo. Lepa aerodinamična zunanjost obdaja domiselno načrtovano notranjost, v kateri Toyotin sistem zlaganja sedežev Easy Flat zagotavlja udobje sedmim odraslim potnikom. Poskrbljeno je za največjo možno prilagodljivost, saj lahko sedeže zložite na številne načine in tako povečate prostornino v prtljažniku.

Družinski modeli

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.