Corolla Touring Sports Trek - Karavan 5 vrat

 • Senzor svetlobe
 • AHB (Auto High Beam) Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa
 • LED dnevne luči
Primerjaj
Toyota Corolla Touring Sports - Trek - Karavan 5 vrat
  • Bela Pure (040) Ni združljivo z izbranim motorjem
  • Marine modra (8Q4) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Bela Pearl (070) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Črna (209) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Mocha rjava (4W9) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Oxyde bronasta (6X1) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Ultra srebrna (1F7) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Manhattan siva (1H5) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Platinum srebrna (1J6) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Flame rdeča (3U5) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Denim modra (8U6) Ni združljivo z izbranim motorjem
Od
29.010 €
Corolla Touring Sports Terra na voljo od 19.750 €
Poraba
5 l/100 km
Emisije CO2
113 g/km

Naši kupci so Toyoto Corollo Touring Sports ocenili s povprečno oceno 4.9. Preverite zakaj.

4.9 / 5


Na podlagi
12 ocen
5 / 5
Zadovoljstvo nakupa
4.9 / 5
Vrednost za vaš denar
4.9 / 5
Vozna dinamika
4.9 / 5
Izgled
5 / 5
Kakovost

Ocene strank

Povsem nova Toyota Corolla hibrid

Nova Corolla je s svojo eleganco, učinkovitostjo in užitkom pri vožnji ikona sodobnega časa. Ne glede na vaš življenjski slog ali vrsto karoserije, ki jo boste izbrali, boste lahko izkoristili prednosti hibridnih pogonskih sklopov s samodejnim polnjenjem. To je prvič, da je Toyota pri enem modelu na izbiro ponudila dva hibridna motorja - 1,8-litrski hibridni motor in 2,0-litrski motor Hybrid Dynamic Force. Corolla vas z vsemi prednostmi platforme TNGA (Toyota New Global Architecture) popelje na energično vožnjo.
Corolla TREK
/

Corolla, ustvarjena za vaš aktivni življenjski slog

Corolla TREK združuje nekoliko robustnejši videz, dinamiko hibridne vožnje, praktično raznovrstnost in navdihujočo vožnjo. Zaradi vseh teh lastnosti je idealen potovalni sopotnik.

Med njenimi značilnostmi izstopajo 20 milimetrov večja oddaljenost od tal, 17-palčna strojno obdelana platišča iz lahke litine, zatemnjena stekla in luči LED.

Poleg bencinskega motorja je na voljo z 1,8- ali 2,0-hibridnim pogonski sklopom, ki sta oba izjemno tiha, tekoča in odzivna.

/
Zasnovana za pustolovščine
/
Notranjost, ki izžareva naravo
/
Ustvarjena za urbane dogodivščine in pustolovsko vožnjo

Začetek razburljive nove dobe za najbolj prodajano vozilo na svetu.

Uživajte z vozilom, ki poskrbi, da je vožnja zabavna. Takoj ko sedete za volan, občutite razliko zaradi stilske notranjosti, izjemne vodljivosti in stabilnosti, s čimer je vožnja še bolj navdušujoča.

 • Zasnova za boljše rezultate

  Pri Toyoti smo predani razvijanju še boljših vozil. Corolla temelji na Toyotini napredni novi inženirski platformi TNGA in zagotavlja izjemno zadovoljstvo pri vožnji. Kombinacija robustnejše karoserije in nizkega težišča zmanjša nagib vozila v ovinkih, vzmetenje z dvojnim prečnim vodilom pa učinkoviteje absorbira udarce, da je vožnja bolj gladka.

 • Zasnova za navduševanje

  Prvo, kar opazite pri novi Corolli, je drzna in dinamična zunanjost. Privlačen nizek pokrov motorja daje zglajen in dinamičen profil, ki je izpopolnjen s športnimi 18-palčnimi platišči iz lahke kovine.

 • Smisel za stil

  Naši oblikovalci so izbrali kombinacijo visokokakovostnih materialov osupljivega videza s privlačno raznolikimi vzorci. Popolnoma črn videz daje notranjosti športni občutek, izberete pa lahko tudi hladno sivo, ki poudarja prostorno in učinkovito oblikovanje. Stilski športni sedeži so izvrstna pika na i za ta videz.

Nova Corolla je osvojila 5 zvezdic na varnostnem testu EURONCAP

Nova Corolla je dosegla najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense, ki je na voljo v vseh različicah Corolle kot standardna oprema. Spoznajte več >

/
/
Toyota Corolla med finalisti Evropskega avta leta 2020

Toyota Corolla je zanesljivo opravila s konkurenco 35-ih nominirancev za Evropski avto leta 2020 in se uvrstila med sedem finalistov.
Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo osvojila tudi evropska srca. Ne glede na življenjski slog in izbrani tip karoserije (na voljo je kot petvratna kombilimuzina, štirivratna limuzina in karavan) je Corolla v preteklem letu vsem modelom omogočila vse prednosti pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Na voljo sta hibridna motorja – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force. Spoznajte več >

/
Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v
prodajnih salonih Toyota.
Spoznajte več >

/