Poiščite Toyota partnerja
Ceniki in katalogi

Corolla Touring Sports

TUDI HYBRID

Od 19.100 €
Poraba od 3,3 l/100 km
CO2 od 76 g/km
Poraba od 5,1 l/100 km
CO2 od 116 g/km
 • Oblika, ki privablja poglede

  To je vozilo, ki je iz vseh zornih kotov videti osupljivo. Privlačen nizek pokrov motorja daje zglajen profil, medtem ko se ob pogledu od spredaj in zadaj razkrije mogočna široka postava, ki jo poudarjajo športna maska in stilske luči izključno v tehnologiji LED.

 • Užitek v vožnji

  Najboljši občutek v hibridu doslej. Izbirate lahko med dvema hibridnima motorjema. 1,8-litrski hibrid zagotavlja gladko in tiho vožnjo, ki jo pričakujete od Toyote. Nov 2,0-litrski motor Hybrid Dynamic Force pa hibridni pogon ponese na popolnoma nov nivo, saj zagotavlja obilico moči in učinkovito pospeševanje za živahno vožnjo, s katero je tudi najbolj vsakdanje potovanje velik užitek.

 • Popolna brezskrbnost

  Inovativni paket Toyota Safety Sense predvideva morebitne nevarnosti in vam pomaga pri učinkovitejšem odzivanju. Pametni sistemi za pomoč vozniku, vključno s kamero zadaj, sistemom zaznavanja vozil v mrtvem kotu, funkcijo opozarjanja na ovire za vozilom, sistemom samodejnega parkiranja in prilagodljivim samodejnim uravnavanjem dolžine svetlobnega snopa poskrbijo za to, da je vsako potovanje preprosto in prijetno. Tako ste lahko vi in vaši potniki še varnejši in bolj sproščeni kot kdaj koli prej.

 • Pamet in praktičnost

  Premišljeno oblikovan prtljažnik vam olajša prevažanje predmetov, ne glede na to, ali gre za kolo, torbe za golf ali prtljago celotne družine. Prtljažno dno je mogoče obrniti, na eni strani ima preprogo, na drugi pa površino s končno obdelavo s smolo. Za povečanje prostora ga preprosto premaknite v nižji položaj. Potrebujete še več prostora? Preprosto povlecite ročico in zadnji sedeži se zložijo. Ko imate pri sebi pametni ključ, lahko nogo pomaknete pod zadnji odbijač in pokrov se samodejno odpre ali zapre.

Corolla TREK

/

Corolla, ustvarjena za vaš aktivni življenjski slog

Corolla TREK združuje nekoliko robustnejši videz, dinamiko hibridne vožnje, praktično raznovrstnost in navdihujočo vožnjo. Zaradi vseh teh lastnosti je idealen potovalni sopotnik.

Med njenimi značilnostmi izstopajo 20 milimetrov večja oddaljenost od tal, 17-palčna strojno obdelana platišča iz lahke litine, zatemnjena stekla in luči LED.

Poleg bencinskega motorja je na voljo z 1,8- ali 2,0-hibridnim pogonski sklopom, ki sta oba izjemno tiha, tekoča in odzivna.

/
Zasnovana za pustolovščine
/
Notranjost, ki izžareva naravo
/
Ustvarjena za urbane dogodivščine in pustolovsko vožnjo

Povsem novo vozilo Toyota Corolla hybrid

Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo ikona sodobnega časa. Ne glede na vaš življenjski slog in izbrani tip karoserije boste uživali v prednostih pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Toyota tokrat prvič ponuja izbiro dveh hibridnih motorjev – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force – za isti model. Z vsemi prednostmi platforme Toyota New Global Architecture (TNGA) vas Corolla popelje na živahno vožnjo.

Začetek razburljive nove dobe za najbolj prodajano vozilo na svetu.

Uživajte z vozilom, ki poskrbi, da je vožnja zabavna. Takoj ko sedete za volan, občutite razliko zaradi stilske notranjosti, izjemne vodljivosti in stabilnosti, s čimer je vožnja še bolj navdušujoča.

 • Zasnova za boljše rezultate

  Pri Toyoti smo predani razvijanju še boljših vozil. Corolla temelji na Toyotini napredni novi inženirski platformi TNGA in zagotavlja izjemno zadovoljstvo pri vožnji. Kombinacija robustnejše karoserije in nizkega težišča zmanjša nagib vozila v ovinkih, vzmetenje z dvojnim prečnim vodilom pa učinkoviteje absorbira udarce, da je vožnja bolj gladka.

 • Zasnova za navduševanje

  Prvo, kar opazite pri novi Corolli, je drzna in dinamična zunanjost. Privlačen nizek pokrov motorja daje zglajen in dinamičen profil, ki je izpopolnjen s športnimi 18-palčnimi platišči iz lahke kovine.

 • Smisel za stil

  Naši oblikovalci so izbrali kombinacijo visokokakovostnih materialov osupljivega videza s privlačno raznolikimi vzorci. Popolnoma črn videz daje notranjosti športni občutek, izberete pa lahko tudi hladno sivo, ki poudarja prostorno in učinkovito oblikovanje. Stilski športni sedeži so izvrstna pika na i za ta videz.

Odkrijte najbolje prodajani avtomobil na svetu

Pred vami je razburljivo potovanje, saj ikona postaja hibridna.

Navdušeni boste nad živahno vožnjo nove Corolle

Navdušeni boste nad živahno vožnjo nove Corolle

Toyotine hibride je užitek voziti. 1,8-litrski hibridni motor je živahen in odziven ter zagotavlja sproščeno mestno vožnjo. Novi 2,0-litrski hibridni motor Hybrid Dynamic Force zagotavlja še več moči brez vpliva na gladko vožnjo. Ne glede na vašo izbiro sta v obeh primerih zagotovljeni manjša poraba goriva in manjša stopnja emisij, ki se pri vožnji izključno na električni pogon zmanjšata na nič.

Sedite in uživajte

Sedite in uživajte

Kabina nove Corolle je zasnovana za vaše udobje. Športni sedeži vas objamejo in držijo čvrsto na mestu, da vam je na dolgih potovanjih dovolj udobno. Položaj volana je zasnovan, da deluje čim bolj naravno in s tem preprečuje utrujenost. Gumbi za vožnjo, informacijsko-razvedrilni sistem in upravljanje avdiosistema na volanskem obroču omogočajo, da držite roke na enem mestu, pri čemer jih grelnik volanskega obroča v mrzlih dneh greje.

Pamet in praktičnost

Pamet in praktičnost

Nova Corolla Touring Sports vam ponuja ustrezen prostor na pravem mestu. Potnikom v zadnjem delu nudi enako udobje kot tistim spredaj. Prostorni prtljažnik lahko sprejme vse, zaradi prilagodljivega prtljažnega dna, priročnih stranskih žepov in preprosto zložljivih zadnjih sedežev. Ko želite odpreti prtljažnik in imate polne roke, preprosto pomaknite nogo pod zadnji odbijač in pokrov prtljažnika se samodejno odpre s pomočjo tipala za zaznavanje giba noge pod prtljažnikom.

Varnost nikoli ni le opcija, temveč standard

Varnost nikoli ni le opcija, temveč standard

Toyota Safety Sense je del standardne opreme pri vseh vozilih Corolla, ker je vaša varnost ključnega pomena. Ta unikaten varnostni sistem vključuje paleto izboljšanih varnostnih funkcij za olajšanje vožnje in zagotavlja še boljšo varnost za vas in potnike.

Odkrijte varnostne funkcije
Nova Corolla je osvojila 5 zvezdic na varnostnem testu EURONCAP

Nova Corolla je dosegla najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense, ki je na voljo v vseh različicah Corolle kot standardna oprema. Spoznajte več >

/
/
Toyota Corolla med finalisti Evropskega avta leta 2020

Toyota Corolla je zanesljivo opravila s konkurenco 35-ih nominirancev za Evropski avto leta 2020 in se uvrstila med sedem finalistov.
Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo osvojila tudi evropska srca. Ne glede na življenjski slog in izbrani tip karoserije (na voljo je kot petvratna kombilimuzina, štirivratna limuzina in karavan) je Corolla v preteklem letu vsem modelom omogočila vse prednosti pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Na voljo sta hibridna motorja – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force. Spoznajte več >

/

Več o vozilu Corolla Touring Sports

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.