Corolla Sedan GR Sport - Limuzina 4 vrata

 • Senzor svetlobe
 • Senzor za dež
 • Sistem za samodejno odklepanje v zagonu
 • AHB (Auto High Beam) Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa
Primerjaj
Toyota Corolla Sedan - GR Sport - Limuzina 4 vrata
  • Pure White with black roof (2MQ) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Metal Stream with black roof (2NK) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Celestite Grey with black roof (2TH) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Flame Red with black roof (2TB) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Ultra Silver with black roof (2LB) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Dynamic Grey with black roof (2VF) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Pearl White with black roof (2NA) Ni združljivo z izbranim motorjem
Od
28.980 €
Corolla Sedan Terra na voljo od 18.350 €
Poraba
5 l/100 km
Emisije CO2
113 g/km

Naši kupci so Toyoto Corollo Sedan ocenili s povprečno oceno 4.9. Preverite zakaj.

4.9 / 5


Na podlagi
12 ocen
5 / 5
Zadovoljstvo nakupa
4.9 / 5
Vrednost za vaš denar
4.9 / 5
Vozna dinamika
4.9 / 5
Izgled
5 / 5
Kakovost

Ocene strank

Hibridna vožnja naslednje generacije

Limuzina Corolla sedaj prvič kot hibrid s svojim novim inovativnim hibridnim pogonskim sklopom s samodejnim polnjenjem prinaša živahno vožnjo. S popolnoma novim pristopom k oblikovanju in inženiringu ima najbolj prodajano vozilo na svetu vse: elegantno novo zunanjost, popolnoma prenovljeno notranjost, nabor nadgrajene tehnologije in, kar je verjetno najpomembneje, posodobljene varnostne elemente. Limuzina Corolla se vrača – boljša kot kadar koli prej.

Zasnovana za mesto, izdelana za več

Stilska, učinkovita in udobna nova Corolla ponuja užitek v vožnji ne glede na vaš življenjski slog. Ne glede na to, ali vozite v mestu ali na avtocesti, boste deležni prednosti, ki jih ponuja hibridni pogonski sklop s samodejnim polnjenjem, in zanesljivosti, po kateri je znana Toyota.

 • Zasnovana, da izstopa

  Limuzina Corolla daje izrazit občutek moči, zaznamujejo jo izpopolnjene gladke linije ter široka in hkrati aerodinamična karoserija. Njena značilna zunanjost ima številne moderne podrobnosti, vključno z lučmi LED, kromiranimi elementi in 18-palčnimi platišči iz lahke kovine v dveh odtenkih.

 • Izpopolnjena, prostorna in udobna

  Notranjost ponuja premišljene tehnološke rešitve in najboljše udobje v tem razredu za vsakega potnika, poleg tega je sproščujoča in priročna. S pametnimi prostori za shranjevanje, dovolj prostora za noge in visokokakovostnimi podrobnostmi boste na potovanju uživali enako kot na cilju.

 • Ikona za sodobne čase

  Limuzina Corolla je izdelana s platformo Toyota New Generation Architecture (TNGA) in zagotavlja izjemno vožnjo na vseh področjih. Od izboljšanega vzmetenja in dinamične vodljivosti do nizkega težišča in 1,8-litrskega bencinskega hibrida – limuzina Corolla je popolna moderna ikona.

Nova Corolla je osvojila 5 zvezdic na varnostnem testu EURONCAP

Nova Corolla je dosegla najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense, ki je na voljo v vseh različicah Corolle kot standardna oprema. Spoznajte več >

/
/
Toyota Corolla med finalisti Evropskega avta leta 2020

Toyota Corolla je zanesljivo opravila s konkurenco 35-ih nominirancev za Evropski avto leta 2020 in se uvrstila med sedem finalistov.
Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo osvojila tudi evropska srca. Ne glede na življenjski slog in izbrani tip karoserije (na voljo je kot petvratna kombilimuzina, štirivratna limuzina in karavan) je Corolla v preteklem letu vsem modelom omogočila vse prednosti pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Na voljo sta hibridna motorja – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force. Spoznajte več >

/
Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v
prodajnih salonih Toyota.
Spoznajte več >

/