Sestavite svojo Toyoto C-HR
Za več informacij se prosim prijavite

Toyota C-HR

TUDI HYBRID

Pozabite na vsakdanjost.

Od 22.200 €
 • Nikoli običajno.

  Nova Toyota C-HR združuje oster dinamični slog, ki ga odlikujejo tekoče linije in mogočna podoba. Rezultat je izjemna zunanjost, ki navdušuje, ko je avtomobil v gibanju in tudi ko je parkiran na ulici.

 • Brezhibna hibridna moč

  Agilnost, dinamika in energijska učinkovitost so značilnosti nove hibridne izkušnje. Novi C-HR je na voljo s tremi različnimi pogonskimi sklopi, ki v vsakem primeru zagotavljajo tekočo vožnjo. Če iščete moč, potem je za vas primeren pogonski sklop 2,0 Hybrid Dynamic Force (M20A-FXS).

 • Športni terenec, ustvarjen za urbana raziskovanja.

  Toyota C-HR je zasnovana za mestno vožnjo. Prepriča s svojo dinamiko, agilnostjo in okretnostjo. Njena dolžina znaša le 4,4 metra, obračalni krog, ki znaša 10,4 metra, pa omogoča učinkovito vožnjo po ozkih mestnih ulicah.

 • Ne pristajamo na kompromise.

  Toyota vedno skrbi na vas, zato se med vožnjo lahko prepustite brezskrbnosti. Pametne funkcije, kot so zaznavanje mrtvega kota, sistem za zaznavanje trka in številne druge, vam bodo pomagale v različnih prometnih situacijah. Tako boste na varnem vi in vaši potniki, pa tudi preostali udeleženci prometa.

  Odkrijte varnostne funkcije. >

Postavite norme.

Tudi v svetu običajnega lahko izstopate, presežete ustaljene norme in cenite vrednote ekstravagance. Oblika nove Toyote C-HR iz vsakega zornega kota izžareva dinamiko in moč. To je oda športnemu terencu. Uživajte v avanturah v novi Toyoti C-HR.

Cesta je vaša.

Zunanjost Toyote C-HR odlikuje unikatna silhueta. Zaznamujeta jo pokončna drža in slog, ki izžareva dinamiko. S številnimi detajli pa privlači poglede.

 • Zbudite mesto.

  Novi C-HR s prenovljenim sprednjim in elegantnim zadnjim delom ponuja precejšnjo mero prefinjene elegance. To je sodobni kupe, ki presega meje vsakdanjega. Odkrijte vsak detajl njegove fascinantne zunanjosti. Zagotovo ne boste razočarani.

 • Uživajte v trenutku.

  Novi C-HR je avtomobil, ki razvaja vaša čutila. Ker so vaše oči ustvarjene za uživanje v obliki in ker so vaša ušesa ustvarjena za glasbo. Sedeži vas bodo tesno objeli, diamantni vzorec oblazinjenja pa dodaja premijski dotik. Avdiosistem JBL vas bo vedno znova odpeljal na koncert. To je športni terenec za uživanje.

 • Osvojite cesto.

  Pred vami je naslednja stopnja hibridne izkušnje. Zagotavlja takojšno moč, odzivno pospeševanje in izjemno energijsko učinkovitost. Toyota C-HR je urbani športni terenec, ki osvoji vsako cesto. In to počne v slogu.

Odkrijte kombinacije.

Odlične zmogljivosti.

Odlične zmogljivosti.

Nova Toyota C-HR uteleša urbano mobilnost. Njena nizka in široka podoba pripomoreta k natančni vožnji skozi uvinke. Takojšnji pospeški poenostavljajo prehitevanje. Hibridni pogonski sklop pa zagotavlja nizko porabo in emisije.

Sestavite si svojo Toyoto C-HR.
Zadovoljite svoja čutila.

Zadovoljite svoja čutila.

V kabini vas bodo navdušile površine, ki so mehke za otip in so kombinirane s svetlečimi črnimi dodatki. Ko se dan prevesi v večer, pa potniški prostor osvetli mehka modra ambientalna svetloba. Udobje še nikoli ni bilo videti tako dobro.

Vi živite, mi bomo poskrbeli za varnost.

Vi živite, mi bomo poskrbeli za varnost.

Toyota C-HR je opremljena z najbolj sofisticiranimi varnostnimi tehnologijami. Medtem ko se vi lahko osredotočate na svoje življenjske užitke, Toyota C-HR skrbi za vašo varnost.

Odkrijte varnostne funkcije

Spoznajte novo Toyoto C-HR

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.