MOBILNOST
ZA VSE

MOBILNOST ZA VSE

Toyotine inovacije nam že več kot 85 let olajšujejo življenje. Kljub vsem dosežkom je še ogromno prostora za napredek. Usmerjeni v prihodnost začenjamo uresničevati še večji cilj: človeštvu zagotoviti svobodo gibanja.

/
/
Zaznavanje okolice. S tehnologijo, ki pomaga pri zavedanju okolice, so slepi in slabovidni bolj svobodni, samostojni in samozavestni.
/
Kot da bi smučali po mestnih ulicah. Izjemno kompaktno in okolju prijazno vozilo i-ROAD krasi agilnost z varnostjo in udobjem avtomobila.
/
.
/

Svoboda preseganja meja.
Ta raznovrsten osebni mobilni asistent omogoča vožnjo po zahtevnih terenih in uporabnika dvigne na višino oči sogovornika.

Enaki pogoji.
Agilni Exo-Wheel pomaga ljudem pri vsakodnevnih opravkih v pisarni ali na prostem.

/

/
/
Avtomobil, ki ve, kdo vozi. TOYOTA CONCEPT-愛 i se kot pravi sopotnik z umetno inteligenco razvija ter z njo ščiti in navdihuje svojega voznika.

Prihodnost množičnega prevoza je osebna.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naša rešitev skupnega mestnega prevoza v prihodnosti, ki bo postal prijetno, invalidom prijazno doživetje.

/
/

Kamor avtomobili ne morejo.
Izredno kompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK, zasnovan za vožnjo po pločnikih, nas samodejno vodi po zadnjem delu poti.

/
Zabava pri vožnji. Elegantni i-TRIL za tri osebe je primeren za ozke parkirne prostore in vas samodejno popelje po mestu (in nazaj domov).
/

Robot za pomoč

/
/
Vaša podaljšana roka. Prijazen robot, ki pomaga pri vsakodnevnih opravilih in povezuje uporabnike z njihovimi družinami in prijatelji, omogoča samostojno življenje.

Robot za pomoč pri telesni rehabilitaciji

/
Nazaj na noge. Robot za pomoč pri telesni rehabilitaciji je naprava, ki pomaga ljudem odpravljati težave pri hoji.
/

Prikazani so Toyotini prototipi. Niso na voljo za prodajo.

Več o tej temi

Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak in TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team sta na sploh prvi izvedbi relija v Čilu dosegla svojo drugo zmago v letošnji sezoni. Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je na dramatični dirki 6 ur Spa Francorchampsa osvojila konstruktorski naslov svetovnih prvakov na vzdržljivostni seriji FIA World Endurance Championship (WEC) za sezono 2018/19. Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC. Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Na prihajajočem sejmu komercialnih vozil v Birminghamu v Veliki Britaniji bo Toyota predstavila novi Hilux 2019 Special Edition.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.