MOBILNOST
ZA VSE

MOBILNOST ZA VSE

Toyotine inovacije nam že več kot 85 let olajšujejo življenje. Kljub vsem dosežkom je še ogromno prostora za napredek. Usmerjeni v prihodnost začenjamo uresničevati še večji cilj: človeštvu zagotoviti svobodo gibanja.

/
/
Zaznavanje okolice. S tehnologijo, ki pomaga pri zavedanju okolice, so slepi in slabovidni bolj svobodni, samostojni in samozavestni.
/
Kot da bi smučali po mestnih ulicah. Izjemno kompaktno in okolju prijazno vozilo i-ROAD krasi agilnost z varnostjo in udobjem avtomobila.
/
.
/

Svoboda preseganja meja.
Ta raznovrsten osebni mobilni asistent omogoča vožnjo po zahtevnih terenih in uporabnika dvigne na višino oči sogovornika.

Enaki pogoji.
Agilni Exo-Wheel pomaga ljudem pri vsakodnevnih opravkih v pisarni ali na prostem.

/

/
/
Avtomobil, ki ve, kdo vozi. TOYOTA CONCEPT-愛 i se kot pravi sopotnik z umetno inteligenco razvija ter z njo ščiti in navdihuje svojega voznika.

Prihodnost množičnega prevoza je osebna.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naša rešitev skupnega mestnega prevoza v prihodnosti, ki bo postal prijetno, invalidom prijazno doživetje.

/
/

Kamor avtomobili ne morejo.
Izredno kompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK, zasnovan za vožnjo po pločnikih, nas samodejno vodi po zadnjem delu poti.

/
Zabava pri vožnji. Elegantni i-TRIL za tri osebe je primeren za ozke parkirne prostore in vas samodejno popelje po mestu (in nazaj domov).
/

Robot za pomoč

/
/
Vaša podaljšana roka. Prijazen robot, ki pomaga pri vsakodnevnih opravilih in povezuje uporabnike z njihovimi družinami in prijatelji, omogoča samostojno življenje.

Robot za pomoč pri telesni rehabilitaciji

/
Nazaj na noge. Robot za pomoč pri telesni rehabilitaciji je naprava, ki pomaga ljudem odpravljati težave pri hoji.
/

Prikazani so Toyotini prototipi. Niso na voljo za prodajo.

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.