MOBILNOST
ZA VSE

MOBILNOST ZA VSE

Toyotine inovacije nam že več kot 85 let olajšujejo življenje. Kljub vsem dosežkom je še ogromno prostora za napredek. Usmerjeni v prihodnost začenjamo uresničevati še večji cilj: človeštvu zagotoviti svobodo gibanja.

/
/
Avtomobil, ki ve, kdo vozi. TOYOTA CONCEPT-愛 i se kot pravi sopotnik z umetno inteligenco razvija ter z njo ščiti in navdihuje svojega voznika.

Prihodnost množičnega prevoza je osebna.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naša rešitev skupnega mestnega prevoza v prihodnosti, ki bo postal prijetno, invalidom prijazno doživetje.

/
/

Kamor avtomobili ne morejo.
Izredno kompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK, zasnovan za vožnjo po pločnikih, nas samodejno vodi po zadnjem delu poti.

Več o tej temi

Toyota robotika Toyota robotika Toyota Human Support Robot (HSR) znanstvenikom omogoča odprto inovativno platformo v resničnem okolju. Slovenija za mobilnost invalidov Slovenija za mobilnost invalidov Ponudba izdelkov in storitev za pomoč invalidom. Tesnejše sodelovanje na področju razvoja rehabilitacijske robotike Tesnejše sodelovanje na področju razvoja rehabilitacijske robotike Velik potencial za sodelovanje je na področju najsodobnejših robotskih terapevtskih naprav, ki jih razvijajo v Službi za raziskave in razvoj URI - Soča in skupaj Toyota ter Zdravstvena univerza Fujita na Japonskem Roboti Toyota v Tokiu 2020 Roboti Toyota v Tokiu 2020 Roboti Toyota bodo obiskovalcem pomagali pri doživetju olimpijskih in paraolimpijskih iger v Tokiu 2020
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.