GIBANJE

Človeški nagon, naš DNK zapis.

Svet je poln neskončnih možnosti ...
Tudi, če ste invalid, vedno obstaja pot tudi, ko ni ceste.

MOBILNOST
ZA VSE

Predstavitev Toyotine vizije prihodnosti

Mobilnostne
rešitve

/
i-Road Kot bi smučali po mestnih ulicah.
/
TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK Kamor avtomobili ne morejo.
/
TOYOTA CONCEPT-愛 i Avtomobil, ki ve, kdo vozi.
/
Robot za pomoč Vaša pomoč.
/
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE Prihodnost množičnega prevoza je osebna.

NAŠI ŠPORTNIKI

Ti športniki nam s svojo strastjo in
vztrajnostjo kažejo, da je vse mogoče.

/
TATYANA MCFADDEN TEKMOVALKA V VOŽNJI Z INVALIDSKIMI VOZIČKI

Tatyana je že pri 28. letih nosilka 17 paraolimpijskih medalj. Tatyana, ki je rojena z okvaro hrbtenice in je del otroštva preživela v ruski sirotišnici, se loteva izzivov enega za drugim.
/
RAMI ANIS PLAVALEC

Kot plavalec olimpijske ekipe beguncev Rami Anis trenira, da bi dosegel svoj olimpijski cilj leta 2020. Tudi ko je v njegovem rojstnem mestu Aleppo v Siriji divjala vojna, je Rami nadaljeval svojo olimpijsko pot in svetu pokazal svojo vztrajnost.
/
TYRONE PILLAY METALEC KROGLE

Iz južnoafriškega mesta Durban prihaja Tyrone, ki je tehnični specialist pri Toyoti in odličen paraolimpijski metalec krogle.

START
YOUR IMPOSSIBLE

Več o tej temi

Skupina Toyota Motor Europe (TME) je v letu 2017 prodala več kot milijon vozil, od tega več kot 40 odstotkov predstavljajo vozila na  hibridni pogon Skupina Toyota Motor Europe (TME) je v letu 2017 prodala več kot milijon vozil, od tega več kot 40 odstotkov predstavljajo vozila na hibridni pogon Toyota Motor Europe je v letu 2017 prodala 1.001,700 vozil Toyota in Lexus. To v primerjavi z letom 2016 pomeni 8-odstotno povečanje. Tržni delež skupine se je povečal na 4,8 odstotka. Koncert tradicionalne Japonske glasbe Koncert tradicionalne Japonske glasbe V Siti teatru v Ljubljani Toyota organizira zanimiv koncert tradicionalne japonske glasbe. Uživali boste lahko v japonski piščali šakuhači in japonskih citrah koto. Ekipa TOYOTA GAZOO Racing pripravljena na težek boj v Bahrajnu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing pripravljena na težek boj v Bahrajnu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing želi letošnje svetovno vzdržljivostno prvenstvo (WEC) FIA 2017 zaključiti na vrhu s tretjo zaporedno zmago na zadnji dirki sezone, 6 ur Bahrajna. Stopničke v Teksasu za Toyota Gazoo Racing Stopničke v Teksasu za Toyota Gazoo Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je dirko 6 ur Austina na dirkališču Circuit of the Americas, ki je bila šesta dirka Svetovnega vzdržljivostnega prvenstva (FIA WEC) 2017, po neprekinjeni borbi za zmago končala na stopničkah.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.