GIBANJE

Človeški nagon, naš DNK zapis.

Svet je poln neskončnih možnosti ...
Tudi, če ste invalid, vedno obstaja pot tudi, ko ni ceste.

MOBILNOST
ZA VSE

Predstavitev Toyotine vizije prihodnosti

Mobilnostne
rešitve

/
TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK Kamor avtomobili ne morejo.
/
TOYOTA CONCEPT-愛 i Avtomobil, ki ve, kdo vozi.
/
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE Prihodnost množičnega prevoza je osebna.

NAŠI ŠPORTNIKI

Ti športniki nam s svojo strastjo in
vztrajnostjo kažejo, da je vse mogoče.

/
RAMI ANIS PLAVALEC

Kot plavalec olimpijske ekipe beguncev Rami Anis trenira, da bi dosegel svoj olimpijski cilj leta 2020. Tudi ko je v njegovem rojstnem mestu Aleppo v Siriji divjala vojna, je Rami nadaljeval svojo olimpijsko pot in svetu pokazal svojo vztrajnost.
/
TYRONE PILLAY METALEC KROGLE

Iz južnoafriškega mesta Durban prihaja Tyrone, ki je tehnični specialist pri Toyoti in odličen paraolimpijski metalec krogle.

START
YOUR IMPOSSIBLE

Več o tej temi

Slovenija za mobilnost invalidov Slovenija za mobilnost invalidov Ponudba izdelkov in storitev za pomoč invalidom. Mobilnostne rešitve Mobilnostne rešitve Toyotine inovacije nam že več kot 85 let olajšujejo življenje. Usmerjeni v prihodnost začenjamo uresničevati še večji cilj: človeštvu zagotoviti svobodo gibanja. Toyota je za olimpijske igre v Tokiu 2020 izdelala posebno vozilo APM Toyota je za olimpijske igre v Tokiu 2020 izdelala posebno vozilo APM Vozilo bo obiskovalcem in funkcionarjem služilo kot prevozno sredstvo za tako imenovano zadnjo miljo do olimpijskih prizorišč. Roboti Toyota v Tokiu 2020 Roboti Toyota v Tokiu 2020 Roboti Toyota bodo obiskovalcem pomagali pri doživetju olimpijskih in paraolimpijskih iger v Tokiu 2020
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.