Preproste resnice o hibridu

Toyota hibrid

Zaupajte nam, biti lastnik hibrida je povsem preprosto. Pravzaprav smo prepričani, da bo naslednjih osem resnic o hibridu enkrat za vselej razblinilo vse vaše dvome.

Eksperiment s Toyota hibridi

120 ur smo spremljali, kako so se spremenila čustva 30 voznikov, ki so sprva vozili običajen avtomobil in nato Toyotin hibrid. Prebijali so se po živahnih ulicah Rima v voznih razmerah, v katerih bi tudi najbolj miren voznik izgubil živce. Oglejte si, kako vožnja hibridnega vozila neverjetno spremeni njihovo razpoloženje.

Razlaga nekaj preprostih resnic o hibridu

Včasih je težko določiti, ali so stvari, ki jih slišimo o hibridih, resnične ali izmišljene. Tukaj bomo ovrgli nekaj splošnih zmot in predstavili resnice o hibridu.

Odkrijte več o hibridu

Novi Toyota Prius Novi Toyota Prius Tako kot je prvotni Toyota Prius spremenil pravila leta 1997, tudi povsem novi model postavlja prvi hibridni avtomobil tja, kamor spada: na čelo naprednega dizajna, učinkovitosti in inovacij. Novi RAV4 hibrid Novi RAV4 hibrid Prvotni kompaktni športni terenec RAV4 že več kot 20 let pooseblja pustolovsko dušo, ki si drzne potovati kamor koli. Zdaj je elegantni novi RAV4 na voljo tudi s hibridno tehnologijo in številnimi pomembnimi inovacijami. Servisni program za hibride Servisni program za hibride Odkrijte paleto prednosti, ki jih prinaša naš servisni program za hibride, vključno s servisnim pregledom hibrida in podaljšanim varstvom na hibridno baterijo. Novi Toyota Prius Novi Toyota Prius Tako kot je prvotni Toyota Prius spremenil pravila leta 1997, tudi povsem novi model postavlja prvi hibridni avtomobil tja, kamor spada: na čelo naprednega dizajna, učinkovitosti in inovacij.
Nazaj na domačo stran o hibridih
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.