Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Brezskrbna

vožnja

Hibridi so naša najzanesljivejša vozila. Kar 90 % vseh doslej prodanih hibridov je še danes na cesti.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Standardno servisiranje

Servisiranje hibrida je preprostejše zaradi manjšega števila sestavnih delov. Pri serviserju Toyotinih vozil se cena servisiranja hibridnega vozila ne razlikuje bistveno od cene servisiranja običajnega avtomobila. Vsakoletni servisni pregled hibrida je najboljši način za zagotavljanje optimalnega delovanja hibridnega sistema. Poleg tega je vključen v servisni pregled vaše Toyote!

/
Vsakoletni servisni pregled hibrida je najboljši način za zagotavljanje optimalnega delovanja hibridnega sistema
Brezskrbnost

Poleg brezplačne petletne garancije za dodatno brezskrbnost poskrbi vsak servisni pregled pri Toyoti, ki vključuje brezplačni servisni pregled hibridnega pogona. Ko vaš avtomobil opravi servisni pregled hibridnega pogona, je v okviru podaljšanega varstva hibridne baterije upravičen do dodatnega leta varstva oziroma do dodatnih 15.000 prevoženih kilometrov. Podaljšano varstvo hibridne baterije lahko obnovite vsako leto do desetega leta starosti avtomobila.

Dokaz vzdržljivosti

Večletna zanesljivost Toyotinih vozil na cesti se je zdaj izkazala tudi na najtežji vzdržljivostni dirki na svetu, 24 ur Le Mansa. Na lanskoletni dirki je naš neverjetni dirkalnik TS030 Hybrid osvojil drugo mesto, poleg tega pa si je priboril še številne stopničke in zmago na zadnji preizkušnji Svetovnega vzdržljivostnega prvenstva FIA World Endurance Championship. V boju za osvojitev Svetovnega prvenstva športnih dirkalnikov se bo moštvo Toyota Hybrid Racing letos pomerilo z moštvoma Porscheja in Audija.

Izdelani v Evropi

Ali ste vedeli, da Toyotina vozila izdelujemo v Evropi že več kot 20 let? Hibridno vozilo Auris je bilo prvo Toyotino hibridno vozilo, ki je bilo izdelano v Evropi. Izdelava je potekala v tovarni v angleškem mestu Derbyshire, za dobavo motorjev pa je poskrbel proizvodni obrat v severnem Walesu. Obe tovarni odlikujeta osupljiva kakovost in prijaznost do okolja, poleg tega pa pomembno prispevata h gospodarstvu.

/
Izdelava Toyotinih hibridnih vozil je osupljivo kakovostna
Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes

Preberite več

Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev. Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Ljubljana, 3. 6. 2019. Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije (URI - Soča) je bogatejši za novo vozilo Toyota Auris, prilagojeno za ljudi z gibalnimi omejitvami. Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Toyota Corolla in RAV4, ki sta bila predstavljena na začetku tega leta, sta na varnostnem testu Euro NCAP dosegla maksimalno oceno. Oba modela sta bila na novem, še bolj zahtevnem in kompleksnem testu ocenjena s petimi zvezdicami. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.