Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Brezskrbna

vožnja

Hibridi so naša najzanesljivejša vozila. Kar 90 % vseh doslej prodanih hibridov je še danes na cesti.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Standardno servisiranje

Servisiranje hibrida je preprostejše zaradi manjšega števila sestavnih delov. Pri serviserju Toyotinih vozil se cena servisiranja hibridnega vozila ne razlikuje bistveno od cene servisiranja običajnega avtomobila. Vsakoletni servisni pregled hibrida je najboljši način za zagotavljanje optimalnega delovanja hibridnega sistema. Poleg tega je vključen v servisni pregled vaše Toyote!

/
Vsakoletni servisni pregled hibrida je najboljši način za zagotavljanje optimalnega delovanja hibridnega sistema
Brezskrbnost

Poleg brezplačne petletne garancije za dodatno brezskrbnost poskrbi vsak servisni pregled pri Toyoti, ki vključuje brezplačni servisni pregled hibridnega pogona. Ko vaš avtomobil opravi servisni pregled hibridnega pogona, je v okviru podaljšanega varstva hibridne baterije upravičen do dodatnega leta varstva oziroma do dodatnih 15.000 prevoženih kilometrov. Podaljšano varstvo hibridne baterije lahko obnovite vsako leto do desetega leta starosti avtomobila.

Dokaz vzdržljivosti

Večletna zanesljivost Toyotinih vozil na cesti se je zdaj izkazala tudi na najtežji vzdržljivostni dirki na svetu, 24 ur Le Mansa. Na lanskoletni dirki je naš neverjetni dirkalnik TS030 Hybrid osvojil drugo mesto, poleg tega pa si je priboril še številne stopničke in zmago na zadnji preizkušnji Svetovnega vzdržljivostnega prvenstva FIA World Endurance Championship. V boju za osvojitev Svetovnega prvenstva športnih dirkalnikov se bo moštvo Toyota Hybrid Racing letos pomerilo z moštvoma Porscheja in Audija.

Izdelani v Evropi

Ali ste vedeli, da Toyotina vozila izdelujemo v Evropi že več kot 20 let? Hibridno vozilo Auris je bilo prvo Toyotino hibridno vozilo, ki je bilo izdelano v Evropi. Izdelava je potekala v tovarni v angleškem mestu Derbyshire, za dobavo motorjev pa je poskrbel proizvodni obrat v severnem Walesu. Obe tovarni odlikujeta osupljiva kakovost in prijaznost do okolja, poleg tega pa pomembno prispevata h gospodarstvu.

/
Izdelava Toyotinih hibridnih vozil je osupljivo kakovostna
Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes

Preberite več

Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak in TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team sta na sploh prvi izvedbi relija v Čilu dosegla svojo drugo zmago v letošnji sezoni. Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je na dramatični dirki 6 ur Spa Francorchampsa osvojila konstruktorski naslov svetovnih prvakov na vzdržljivostni seriji FIA World Endurance Championship (WEC) za sezono 2018/19. Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC. Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Na prihajajočem sejmu komercialnih vozil v Birminghamu v Veliki Britaniji bo Toyota predstavila novi Hilux 2019 Special Edition.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.