Brezplačno preizkusite Toyoto Sestavite svojo Toyoto Ceniki in katalogi Poiščite partnerja Toyota

Nižji stroški

goriva

Naših hibridnih vozil ne odlikuje zgolj manjša poraba goriva, izpolnjujejo tudi pogoje za oprostitev plačila davka na motorna vozila.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Oprostitev plačila davka na motorna vozila z našimi energijsko učinkovitimi hibridi in do 40-odstotni prihranek

Naših hibridnih vozil ne odlikuje zgolj manjša poraba goriva, izpolnjujejo tudi pogoje za oprostitev plačila davka na motorna vozila. To je samo eden od številnih razlogov, zakaj naše stranke izberejo hibridno vozilo. Naše besede pa lahko podkrepimo z dejstvom, da je spletna stran Honest John hibridni vozili Yaris in Auris nagradila s prvim in drugim mestom na lestvici desetih najvarčnejših vozil z bencinskim motorjem.

Do 40-odstotni prihranek

Na prihranek vplivajo številni dejavniki, kot so različne ceste, prometne razmere in slogi vožnje, vendar lahko glede na naše izkušnje prihranite kar med 30 in 40 % (Richard Seymour, strokovnjak za hibride). To velja predvsem v mestnem okolju, saj Toyotin sistem Stop & Start varčuje z energijo tako, da izklopi motor, kadar vozilo miruje.

/
Oprostitev plačila davka na motorna vozila z našimi energijsko učinkovitimi hibridi in do 40-odstotni prihranek

»Avtomobila ni treba priklopiti, saj se polni sam«

Odlična novica za uporabnike službenih vozil

Kot uporabnik službenega vozila se boste razveselili dejstva, da naši hibridi plačujejo najnižji davek na službena vozila med vozili tega razreda in ohranjajo visoko preostalo vrednost.

»Stroški goriva so se mi zmanjšali skoraj za polovico.« Fahmida Chowhury, lastnica hibridnega vozila Yaris

/
Nizka vrednost bonitete: z 10 % ima hibrid najnižjo vrednost bonitete med vozili tega razreda
/
Izračun stroškov lastništva: uporabite računalo in izračunajte, koliko lahko privarčujete

»Ugotovil sem, da imajo Toyotini hibridi najnižje vrednosti emisij in najmanjšo porabo goriva.« William Cowell, lastnik hibridnega vozila Auris

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.