Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Predstavitev

hibridnega pogona

Hibridna tehnologija že od leta 1969: začetek razvoja Toyotine hibridne tehnologije sega v davno leto 1969.
Z izdelavo hibridov smo začeli leta 1997 in od tedaj smo vodilni na tem področju.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Pomembni mejniki

Naša zgodovina hibridne tehnologije ima dva pomembna mejnika. Leta 1975 je bil predstavljen Toyota Century, eden prvih hibridov s plinsko turbino, leta 2013 pa Auris Touring Sports, prvi kompaktni karavan s hibridnim pogonom na svetu.

Na cesti že 6 milijonov Toyotinih hibridov

Letos se po cesti vozi že 6 milijonov Toyotinih hibridov, kar je 80 % vseh hibridov, ki so bili kdajkoli prodani na svetu. In kot največji proizvajalci te inovativne tehnologije se ne nameravamo ustaviti pri tem številu. Do leta 2020 bo polovico vseh Toyotinih vozil poganjal hibridni pogon.

/
Tukaj in zdaj ... 1975: predstavljen je bil Toyota Century. 2013: predstavljen je bil Auris Touring Sports.
Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes

Preberite več

Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev. Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Ljubljana, 3. 6. 2019. Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije (URI - Soča) je bogatejši za novo vozilo Toyota Auris, prilagojeno za ljudi z gibalnimi omejitvami. Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Toyota Corolla in RAV4, ki sta bila predstavljena na začetku tega leta, sta na varnostnem testu Euro NCAP dosegla maksimalno oceno. Oba modela sta bila na novem, še bolj zahtevnem in kompleksnem testu ocenjena s petimi zvezdicami. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.