Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Predstavitev

hibridnega pogona

Hibridna tehnologija že od leta 1969: začetek razvoja Toyotine hibridne tehnologije sega v davno leto 1969.
Z izdelavo hibridov smo začeli leta 1997 in od tedaj smo vodilni na tem področju.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Pomembni mejniki

Naša zgodovina hibridne tehnologije ima dva pomembna mejnika. Leta 1975 je bil predstavljen Toyota Century, eden prvih hibridov s plinsko turbino, leta 2013 pa Auris Touring Sports, prvi kompaktni karavan s hibridnim pogonom na svetu.

Na cesti že 6 milijonov Toyotinih hibridov

Letos se po cesti vozi že 6 milijonov Toyotinih hibridov, kar je 80 % vseh hibridov, ki so bili kdajkoli prodani na svetu. In kot največji proizvajalci te inovativne tehnologije se ne nameravamo ustaviti pri tem številu. Do leta 2020 bo polovico vseh Toyotinih vozil poganjal hibridni pogon.

/
Tukaj in zdaj ... 1975: predstavljen je bil Toyota Century. 2013: predstavljen je bil Auris Touring Sports.
Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes

Preberite več

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.