Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Okolju

prijazna izbira

Tako je. Naša hibridna vozila so vedno okolju prijazna izbira.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Prihranjenih 34 milijonov ton CO2

Toyotina hibridna vozila so do danes prihranila 34 milijonov ton izpusta ogljikovega dioksida. Prius bo do doseženega 150.000-ega prevoženega kilometra izpustil kar 37 % manj CO2 v primerjavi s podobnim vozilom z dizelskim motorjem. To vpliva tudi na močno izboljšano kakovost zraka.

/
Okolju prijazna izbira, samo eden od razlogov, zakaj se odločiti za hibridno vozilo
Prihranjenih 1,2 milijarde litrov goriva

Hibridna vozila so do zdaj prihranila 1,2 milijarde litrov goriva v primerjavi z vozili z bencinskimi motorji enake velikosti.

Vedno korak pred drugimi

Toyota je bila vedno en korak pred drugimi. Še preden so bili kriteriji EU glede izpustov v letu 2014 sploh objavljeni, so jim naša najnovejša hibridna vozila že več kot zadostila.

Kaj takšnega!

Z uporabo hibridnih avtomobilov smo do zdaj preprečili izpust tolikšne količine toplogrednih plinov, kot bi na novo zasadili 110.000 km2 dreves. To je območje, večje od Kube – kaj takšnega!

Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes

Preberite več

Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev. Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Ljubljana, 3. 6. 2019. Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije (URI - Soča) je bogatejši za novo vozilo Toyota Auris, prilagojeno za ljudi z gibalnimi omejitvami. Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Toyota Corolla in RAV4, ki sta bila predstavljena na začetku tega leta, sta na varnostnem testu Euro NCAP dosegla maksimalno oceno. Oba modela sta bila na novem, še bolj zahtevnem in kompleksnem testu ocenjena s petimi zvezdicami. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.