Brezplačno preizkusite Toyoto Sestavite svojo Toyoto Ceniki in katalogi Poiščite partnerja Toyota

Okolju

prijazna izbira

Tako je. Naša hibridna vozila so vedno okolju prijazna izbira.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Prihranjenih 34 milijonov ton CO2

Toyotina hibridna vozila so do danes prihranila 34 milijonov ton izpusta ogljikovega dioksida. Prius bo do doseženega 150.000-ega prevoženega kilometra izpustil kar 37 % manj CO2 v primerjavi s podobnim vozilom z dizelskim motorjem. To vpliva tudi na močno izboljšano kakovost zraka.

/
Okolju prijazna izbira, samo eden od razlogov, zakaj se odločiti za hibridno vozilo
Prihranjenih 1,2 milijarde litrov goriva

Hibridna vozila so do zdaj prihranila 1,2 milijarde litrov goriva v primerjavi z vozili z bencinskimi motorji enake velikosti.

Vedno korak pred drugimi

Toyota je bila vedno en korak pred drugimi. Še preden so bili kriteriji EU glede izpustov v letu 2014 sploh objavljeni, so jim naša najnovejša hibridna vozila že več kot zadostila.

Kaj takšnega!

Z uporabo hibridnih avtomobilov smo do zdaj preprečili izpust tolikšne količine toplogrednih plinov, kot bi na novo zasadili 110.000 km2 dreves. To je območje, večje od Kube – kaj takšnega!

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.