Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Okolju

prijazna izbira

Tako je. Naša hibridna vozila so vedno okolju prijazna izbira.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Prihranjenih 34 milijonov ton CO2

Toyotina hibridna vozila so do danes prihranila 34 milijonov ton izpusta ogljikovega dioksida. Prius bo do doseženega 150.000-ega prevoženega kilometra izpustil kar 37 % manj CO2 v primerjavi s podobnim vozilom z dizelskim motorjem. To vpliva tudi na močno izboljšano kakovost zraka.

/
Okolju prijazna izbira, samo eden od razlogov, zakaj se odločiti za hibridno vozilo
Prihranjenih 1,2 milijarde litrov goriva

Hibridna vozila so do zdaj prihranila 1,2 milijarde litrov goriva v primerjavi z vozili z bencinskimi motorji enake velikosti.

Vedno korak pred drugimi

Toyota je bila vedno en korak pred drugimi. Še preden so bili kriteriji EU glede izpustov v letu 2014 sploh objavljeni, so jim naša najnovejša hibridna vozila že več kot zadostila.

Kaj takšnega!

Z uporabo hibridnih avtomobilov smo do zdaj preprečili izpust tolikšne količine toplogrednih plinov, kot bi na novo zasadili 110.000 km2 dreves. To je območje, večje od Kube – kaj takšnega!

Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes

Preberite več

Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak in TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team sta na sploh prvi izvedbi relija v Čilu dosegla svojo drugo zmago v letošnji sezoni. Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je na dramatični dirki 6 ur Spa Francorchampsa osvojila konstruktorski naslov svetovnih prvakov na vzdržljivostni seriji FIA World Endurance Championship (WEC) za sezono 2018/19. Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC. Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Na prihajajočem sejmu komercialnih vozil v Birminghamu v Veliki Britaniji bo Toyota predstavila novi Hilux 2019 Special Edition.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.