Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Okolju

prijazna izbira

Tako je. Naša hibridna vozila so vedno okolju prijazna izbira.

Upoštevajte naslednje: v tem besedilu so kot primer navedene informacije, ki veljajo za Združeno kraljestvo. Preverite jih in prilagodite svojemu trgu. Preveriti je treba številke, enote, vrednosti, navedbe in splošne informacije.

Prihranjenih 34 milijonov ton CO2

Toyotina hibridna vozila so do danes prihranila 34 milijonov ton izpusta ogljikovega dioksida. Prius bo do doseženega 150.000-ega prevoženega kilometra izpustil kar 37 % manj CO2 v primerjavi s podobnim vozilom z dizelskim motorjem. To vpliva tudi na močno izboljšano kakovost zraka.

/
Okolju prijazna izbira, samo eden od razlogov, zakaj se odločiti za hibridno vozilo
Prihranjenih 1,2 milijarde litrov goriva

Hibridna vozila so do zdaj prihranila 1,2 milijarde litrov goriva v primerjavi z vozili z bencinskimi motorji enake velikosti.

Vedno korak pred drugimi

Toyota je bila vedno en korak pred drugimi. Še preden so bili kriteriji EU glede izpustov v letu 2014 sploh objavljeni, so jim naša najnovejša hibridna vozila že več kot zadostila.

Kaj takšnega!

Z uporabo hibridnih avtomobilov smo do zdaj preprečili izpust tolikšne količine toplogrednih plinov, kot bi na novo zasadili 110.000 km2 dreves. To je območje, večje od Kube – kaj takšnega!

Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes

Preberite več

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.