Brezplačno preizkusite Toyoto Sestavite svojo Toyoto Ceniki in katalogi Poiščite partnerja Toyota

Sanjska

vožnja

Naša hibridna vozila imajo vse, kar pričakujete od vozila in še več – od odzivne vodljivosti in močnih pospeškov do izjemno nizke porabe goriva in sproščujočega doživetja vožnje.

Miren preklop z bencinskega pogona na elektriko

Pri vožnji Toyotinega hibridnega vozila ni treba ravnati prav nič drugače kot pri vožnji običajnega vozila. Motor mirno preklaplja med bencinskim pogonom in pogonom na elektriko. Možna je tudi kombinacija obeh pogonov, da dosežete varčnejšo vožnjo ali želeno zmogljivost v kakršnih koli razmerah. Naši hibridi vedno preklopijo na najustreznejši vir energije – naj gre za nočno vožnjo po avtocesti ali za vožnjo v prometnih konicah.

Ponovno se zaljubite v vožnjo?

»To je avtomobil, ki se ga uporablja na isti način kot kateri koli drug avtomobil«

Brez polnjenja akumulatorske baterije

Akumulatorske baterije vam ni treba polniti, saj se polni samodejno. Za hibridna vozila velja 3-letna splošna garancija oziroma garancija na 100.000 km, za hibridni sklop pa velja 5-letna garancija oziroma garancija na 100.000 km.

Podaljšano varstvo na hibridno baterijo

Nova Toyotina hibridna vozila imajo standardno triletno garancijo, za hibridne komponente pa velja petletna garancija. Ko vaše vozilo preseže začetnih pet let, se lahko odločite za Toyotino podaljšano varstvo na hibridno baterijo. To lahko letno obnovite vse do desetega leta registracije vašega vozila.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.