Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Sanjska

vožnja

Naša hibridna vozila imajo vse, kar pričakujete od vozila in še več – od odzivne vodljivosti in močnih pospeškov do izjemno nizke porabe goriva in sproščujočega doživetja vožnje.

Miren preklop z bencinskega pogona na elektriko

Pri vožnji Toyotinega hibridnega vozila ni treba ravnati prav nič drugače kot pri vožnji običajnega vozila. Motor mirno preklaplja med bencinskim pogonom in pogonom na elektriko. Možna je tudi kombinacija obeh pogonov, da dosežete varčnejšo vožnjo ali želeno zmogljivost v kakršnih koli razmerah. Naši hibridi vedno preklopijo na najustreznejši vir energije – naj gre za nočno vožnjo po avtocesti ali za vožnjo v prometnih konicah.

Ponovno se zaljubite v vožnjo?

»To je avtomobil, ki se ga uporablja na isti način kot kateri koli drug avtomobil«

Brez polnjenja akumulatorske baterije

Akumulatorske baterije vam ni treba polniti, saj se polni samodejno. Za hibridna vozila velja 3-letna splošna garancija oziroma garancija na 100.000 km, za hibridni sklop pa velja 5-letna garancija oziroma garancija na 100.000 km.

Podaljšano varstvo na hibridno baterijo

Nova Toyotina hibridna vozila imajo standardno triletno garancijo, za hibridne komponente pa velja petletna garancija. Ko vaše vozilo preseže začetnih pet let, se lahko odločite za Toyotino podaljšano varstvo na hibridno baterijo. To lahko letno obnovite vse do desetega leta registracije vašega vozila.

Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes.

Preberite več

Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev. Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Ljubljana, 3. 6. 2019. Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije (URI - Soča) je bogatejši za novo vozilo Toyota Auris, prilagojeno za ljudi z gibalnimi omejitvami. Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Toyota Corolla in RAV4, ki sta bila predstavljena na začetku tega leta, sta na varnostnem testu Euro NCAP dosegla maksimalno oceno. Oba modela sta bila na novem, še bolj zahtevnem in kompleksnem testu ocenjena s petimi zvezdicami. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.