Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Sanjska

vožnja

Naša hibridna vozila imajo vse, kar pričakujete od vozila in še več – od odzivne vodljivosti in močnih pospeškov do izjemno nizke porabe goriva in sproščujočega doživetja vožnje.

Miren preklop z bencinskega pogona na elektriko

Pri vožnji Toyotinega hibridnega vozila ni treba ravnati prav nič drugače kot pri vožnji običajnega vozila. Motor mirno preklaplja med bencinskim pogonom in pogonom na elektriko. Možna je tudi kombinacija obeh pogonov, da dosežete varčnejšo vožnjo ali želeno zmogljivost v kakršnih koli razmerah. Naši hibridi vedno preklopijo na najustreznejši vir energije – naj gre za nočno vožnjo po avtocesti ali za vožnjo v prometnih konicah.

Ponovno se zaljubite v vožnjo?

»To je avtomobil, ki se ga uporablja na isti način kot kateri koli drug avtomobil«

Brez polnjenja akumulatorske baterije

Akumulatorske baterije vam ni treba polniti, saj se polni samodejno. Za hibridna vozila velja 3-letna splošna garancija oziroma garancija na 100.000 km, za hibridni sklop pa velja 5-letna garancija oziroma garancija na 100.000 km.

Podaljšano varstvo na hibridno baterijo

Nova Toyotina hibridna vozila imajo standardno triletno garancijo, za hibridne komponente pa velja petletna garancija. Ko vaše vozilo preseže začetnih pet let, se lahko odločite za Toyotino podaljšano varstvo na hibridno baterijo. To lahko letno obnovite vse do desetega leta registracije vašega vozila.

Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes.

Preberite več

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.