Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota

Sanjska

vožnja

Naša hibridna vozila imajo vse, kar pričakujete od vozila in še več – od odzivne vodljivosti in močnih pospeškov do izjemno nizke porabe goriva in sproščujočega doživetja vožnje.

Miren preklop z bencinskega pogona na elektriko

Pri vožnji Toyotinega hibridnega vozila ni treba ravnati prav nič drugače kot pri vožnji običajnega vozila. Motor mirno preklaplja med bencinskim pogonom in pogonom na elektriko. Možna je tudi kombinacija obeh pogonov, da dosežete varčnejšo vožnjo ali želeno zmogljivost v kakršnih koli razmerah. Naši hibridi vedno preklopijo na najustreznejši vir energije – naj gre za nočno vožnjo po avtocesti ali za vožnjo v prometnih konicah.

Ponovno se zaljubite v vožnjo?

»To je avtomobil, ki se ga uporablja na isti način kot kateri koli drug avtomobil«

Brez polnjenja akumulatorske baterije

Akumulatorske baterije vam ni treba polniti, saj se polni samodejno. Za hibridna vozila velja 3-letna splošna garancija oziroma garancija na 100.000 km, za hibridni sklop pa velja 5-letna garancija oziroma garancija na 100.000 km.

Podaljšano varstvo na hibridno baterijo

Nova Toyotina hibridna vozila imajo standardno triletno garancijo, za hibridne komponente pa velja petletna garancija. Ko vaše vozilo preseže začetnih pet let, se lahko odločite za Toyotino podaljšano varstvo na hibridno baterijo. To lahko letno obnovite vse do desetega leta registracije vašega vozila.

Majhen, moderen, mestni ali pustolovski? Preizkusite enega od šestih hibridov še danes.

Preberite več

Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak in TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team sta na sploh prvi izvedbi relija v Čilu dosegla svojo drugo zmago v letošnji sezoni. Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je na dramatični dirki 6 ur Spa Francorchampsa osvojila konstruktorski naslov svetovnih prvakov na vzdržljivostni seriji FIA World Endurance Championship (WEC) za sezono 2018/19. Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC. Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Na prihajajočem sejmu komercialnih vozil v Birminghamu v Veliki Britaniji bo Toyota predstavila novi Hilux 2019 Special Edition.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.