Toyota hibrid

z eko subvencijo do 3.500 €

Odkar je pred skoraj 20 leti na cesto zapeljal prvi Prius hibrid, je Toyota vodilna na področju hibridnih vozil. Danes je na voljo sedem inovativnih hibridnih modelov – načrtujemo jih še mnogo več –, zato se lahko zlahka pridružite več kot osmim milijonom voznikov, ki so izbrali boljši način vožnje.

Že 19 let vodilni na področju hibridov

Izkoristite EKO subvencijo do 3.500 € in se odpeljite s Toyoto hibrid.
 
Preizkusite prihodnost že danes. Pridružite se Toyotini hibridni kampanji, testirajte hibrid in izkoristite Toyotino eko subvencijo do 3.500 €. Če uporabljate nove tehnologije in skrbite za okolje, je Toyota hibrid pravi avtomobil za vas.
 
Toyota je že 19 let vodilna blagovna znamka na področju hibridne tehnologije. Navdušujoči mestni malček, dinamična limuzina, prostorni karavan, kompaktni športni terenec – vsi so sedaj Toyotini hibridi. Postanite del naše družine in se pridružite več kot 10 milijonom zadovoljnih voznikov hibridov.
 

Vtisi o testni vožnji hibridov

Brezplačno preizkusite hibrid

Preproste resnice o hibridu

Ljudje pogosto ne razumejo hibridov, saj ne vedo, ali jih je treba polniti, oziroma menijo, da ne obstaja pravi model zanje. Ne pustite se zavesti in odkrijte osem preprostih resnic o hibridu.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.