Ponudba hibridov

Hibrid za vsakogar

Ne glede na to ali iščete ugodnejši in tišji način vožnje, ali pa si preprosto želite avtomobil, ki znatno zmanjšuje porabo goriva in izpuh škodljivih plinov v okolje- dolga je lista razlogov zakaj voziti Toyoto hibrid.
 
V najnovejši ponudbi lahko najdete še en razlog več.
 
Izberite svojega hibrida z 10 letnim jamstvom na hibridno baterijo in EKO subvencijo.

Odkrijte več o hibridu

Novi Toyota Prius Novi Toyota Prius Tako kot je prvotni Toyota Prius spremenil pravila leta 1997, tudi povsem novi model postavlja prvi hibridni avtomobil tja, kamor spada: na čelo naprednega dizajna, učinkovitosti in inovacij. Novi RAV4 hibrid Novi RAV4 hibrid Prvotni kompaktni športni terenec RAV4 že več kot 20 let pooseblja pustolovsko dušo, ki si drzne potovati kamor koli. Zdaj je elegantni novi RAV4 na voljo tudi s hibridno tehnologijo in številnimi pomembnimi inovacijami. Servisni program za hibride Servisni program za hibride Odkrijte paleto prednosti, ki jih prinaša naš servisni program za hibride, vključno s servisnim pregledom hibrida in podaljšanim varstvom na hibridno baterijo. Novi Toyota Prius Novi Toyota Prius Tako kot je prvotni Toyota Prius spremenil pravila leta 1997, tudi povsem novi model postavlja prvi hibridni avtomobil tja, kamor spada: na čelo naprednega dizajna, učinkovitosti in inovacij.
Poiščite najbližjega prodajalca
Ali imate dodatna vprašanja o hibridu?
Nazaj na domačo stran o hibridih
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.