8 stvari, ki jih niste vedeli o hibridu

/
Več kot štiri desetletja strokovnega znanja o hibridih

Nekateri še vedno menijo, da je hibridna tehnologija novost. Čeprav je naš prvi hibrid Prius zapeljal na ceste pred svojim časom leta 1997, izpopolnjujemo svoje strokovno znanje o hibridih že od sredine sedemdesetih let prek hibridnih modelov s plinsko turbino, voziloma Century in Sports 800.

/
Vsi hibridi niso enaki

V primerjavi z blagimi hibridi drugih proizvajalcev, ki zgolj podpirajo motor z električno močjo, elektromotorji in bencinski motor v naših polnih hibridih lahko delujejo neodvisno drug od drugega ali skupaj, kar zagotavlja najboljšo učinkovitost in zmogljivost za vsako pot.

/
Vozite sproščeno Vsi naši hibridi so serijsko opremljeni s samodejnimi menjalniki, zato je vožnja v njih tako preprosta kot v običajnem avtomobilu. Premaknite prestavno ročico v položaj D in speljite!
/
Veliko prostora za pomembne stvari Člani naše družine hibridov sprejmejo prav toliko prtljage za izlete ob koncu tedna kot avtomobili na običajen pogon. Ker so se baterije zmanjšale, smo našli druge načine za njihov prevoz, tako da lahko s seboj vzamete več pomembnih stvari.
/
Hibrid za vsakogar Če ste mestni frajer, ki išče urbano vozilo, ali rastoča družina, ki ji primanjkuje prostora, boste zagotovo našli ustrezni hibrid zase. Izbirate lahko med vozili Yaris, Auris, Prius in Touring Sports.
Zasnovani za dolga leta pustolovščin

Hibride smo z ljubeznijo zasnovali in zgradili tako, da so vzdržljivi kot vsi drugi modeli v naši paleti – preprosto se odpeljite, kadar koli in kamor koli želite. Nekateri lastniki znajo to izjemno izkoristiti in vedno s ponosom slišimo za hibridne modele z več kot 500.000 prevoženimi kilometri.

/
Potovanje od ceste do dirkališča

Naši hibridi ne navdušujejo zgolj na cestah, temveč so postali priljubljeni tudi na dirkališčih. Po vrnitvi na Svetovno vzdržljivostno prvenstvo leta 2012 z modelom TS030 HIBRID si je naš tekmovalec za leto 2014, TS040 HIBRID s 1000 KM in štirikolesnim pogonom, v slogu zagotovil naslov prvaka tako med vozniki kot med proizvajalci.

/
Sedem milijonov hibridov in več

Odkar se je leta 1997 začela zgodba naših hibridov, je njihove prednosti spoznalo več kot sedem milijonov lastnikov. Prihajajo številni novi modeli s širšim izborom slogov, zato se boste lahko ponovno zaljubili v vožnjo na še več načinov.

Izvedite več o hibridu

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.