8 stvari, ki jih niste vedeli o hibridu

/
Več kot štiri desetletja strokovnega znanja o hibridih

Nekateri še vedno menijo, da je hibridna tehnologija novost. Čeprav je naš prvi hibrid Prius zapeljal na ceste pred svojim časom leta 1997, izpopolnjujemo svoje strokovno znanje o hibridih že od sredine sedemdesetih let prek hibridnih modelov s plinsko turbino, voziloma Century in Sports 800.

/
Vsi hibridi niso enaki

V primerjavi z blagimi hibridi drugih proizvajalcev, ki zgolj podpirajo motor z električno močjo, elektromotorji in bencinski motor v naših polnih hibridih lahko delujejo neodvisno drug od drugega ali skupaj, kar zagotavlja najboljšo učinkovitost in zmogljivost za vsako pot.

/
Vozite sproščeno Vsi naši hibridi so serijsko opremljeni s samodejnimi menjalniki, zato je vožnja v njih tako preprosta kot v običajnem avtomobilu. Premaknite prestavno ročico v položaj D in speljite!
/
Veliko prostora za pomembne stvari Člani naše družine hibridov sprejmejo prav toliko prtljage za izlete ob koncu tedna kot avtomobili na običajen pogon. Ker so se baterije zmanjšale, smo našli druge načine za njihov prevoz, tako da lahko s seboj vzamete več pomembnih stvari.
/
Hibrid za vsakogar Če ste mestni frajer, ki išče urbano vozilo, ali rastoča družina, ki ji primanjkuje prostora, boste zagotovo našli ustrezni hibrid zase. Izbirate lahko med vozili Yaris, Auris, Prius in Touring Sports.
Zasnovani za dolga leta pustolovščin

Hibride smo z ljubeznijo zasnovali in zgradili tako, da so vzdržljivi kot vsi drugi modeli v naši paleti – preprosto se odpeljite, kadar koli in kamor koli želite. Nekateri lastniki znajo to izjemno izkoristiti in vedno s ponosom slišimo za hibridne modele z več kot 500.000 prevoženimi kilometri.

/
Potovanje od ceste do dirkališča

Naši hibridi ne navdušujejo zgolj na cestah, temveč so postali priljubljeni tudi na dirkališčih. Po vrnitvi na Svetovno vzdržljivostno prvenstvo leta 2012 z modelom TS030 HIBRID si je naš tekmovalec za leto 2014, TS040 HIBRID s 1000 KM in štirikolesnim pogonom, v slogu zagotovil naslov prvaka tako med vozniki kot med proizvajalci.

/
Sedem milijonov hibridov in več

Odkar se je leta 1997 začela zgodba naših hibridov, je njihove prednosti spoznalo več kot sedem milijonov lastnikov. Prihajajo številni novi modeli s širšim izborom slogov, zato se boste lahko ponovno zaljubili v vožnjo na še več načinov.

Izvedite več o hibridu

Ekipa TOYOTA GAZOO Racing pripravljena na težek boj v Bahrajnu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing pripravljena na težek boj v Bahrajnu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing želi letošnje svetovno vzdržljivostno prvenstvo (WEC) FIA 2017 zaključiti na vrhu s tretjo zaporedno zmago na zadnji dirki sezone, 6 ur Bahrajna. Stopničke v Teksasu za Toyota Gazoo Racing Stopničke v Teksasu za Toyota Gazoo Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je dirko 6 ur Austina na dirkališču Circuit of the Americas, ki je bila šesta dirka Svetovnega vzdržljivostnega prvenstva (FIA WEC) 2017, po neprekinjeni borbi za zmago končala na stopničkah. 40 % vozil družbe Toyota Motor Europe (TME), prodanih v prvi polovici leta, je hibridov 40 % vozil družbe Toyota Motor Europe (TME), prodanih v prvi polovici leta, je hibridov Danes je družba Toyota Motor Europe objavila prodajni rezultat za prvo polovico leta 2017. Prodanih je bilo 527.000 vozil Toyota in Lexus, kar pomeni 11-odstotno povečanje v primerjavi z letom 2016. Skupni tržni delež skupine se je dvignil za 0,3 odstotne točke na 4,9 odstotka. Naša eko zgodba Naša eko zgodba V sodelovanju s časnikom Finance drugo leto organiziramo družinski dogodek Moja eko zgodba.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.