Forma za informativni sestanek

Dogovorite se za informativni sestanek, kjer vam bo naš prodajni svetovalec z vseljem pomagal pri izbiri modela in vam svetoval rešitev, narejeno po meri vašega podjetja. Izpolnite spodnji obrazec in naš prodajni svetovalec vas bo poklical, da se dogovorite za ustrezen termin.

Toyota spoštuje vašo zasebnost, zato podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaši podatki se avtomatično beležijo z namenom obveščanja o novih modelih, posebnih modelih in storitvah. V kolikor ne želite prejemati omenjene informacije, Vas prosimo, da nam to označite v polju zgoraj in vaši podatki se ne bodo beležili v naši bazi podatkov. Če v kateremkoli trenutku ne želite več prejemati zgoraj navedene informacije, Vas prosimo da nas o tem pisno obvestite pisno na naslov podjetja Toyota Adria d.o.o. – Brnčičeva 51, 1000 Ljubljana, katero se je obvezalo, da upošteva vašo zahtevo in izbriše vaše podatke iz baze.

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.