Kërko broshurën

Toyota respekton privatësinë tuaj, prandaj të dhënat nuk do t'iu dërgohen personave të tretë. Të dhënat tuaja regjistrohen automatikisht në mënyrë që të mund t'ju njoftojmë për modelet e reja, ofertat speciale dhe shërbimet. Nëse nuk dëshironi t'i pranoni këto informata, luteni të na bëni këtë me dije në fushën përkatëse sipër, dhe të dhënat tuaja nuk do të regjistrohen në bazën tonë të të dhënave. Nëse në çfarëdo momenti nuk dëshironi më t'i pranoni informatat e cekura, luteni që me shkrim ta njoftoni ndërmarrjen Toyota Adria sh.a., e cila është e obliguar të veprojë sipas kërkesës suaj dhe t'i fshijë të dhënat tuaja nga baza e saj e të dhënave.

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.