1. Finance & promotions
  2. Promotions
  3. Toyota Yaris Cross

NOVI YARIS CROSS

Toyota Easy financiranje

Veljavno do 31.10.

1,5 VVT-iE (92 KW / 125 KM)

AKCIJSKA PONUDBA / 15.150 € MALOPRODAJNA CENA: 16.900 €
MESEČNI OBROK / 99 € / MESEC


Iz Yaris Cross opreme Luna izpostavljamo:

Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense 2®
Toyota Touch 2 multimedijski prikazovalnik z 17,8 cm na dotik občutljivim barvnim zaslonom
Smartphone connectivity - omogoča združljivost z aplikacijama Apple CarPlayTM* in Android AutoTM*
Električno nastavljivi ogrevani zunanji ogledali v barvi vozila z vgrajenima smernikoma
LED kombinirane zadnje luči
Sistem pomoči pri speljevanju na strmini

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

ZAUPAJTE NAM, KAKO VAS LAHKO KONTAKTIRAMO

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.
Izračun je informativne narave in ni zavezujoči za sklenitev posla. Mesečni obrok je izračunan na osnovi prodajne cene v višini 15.150 EUR, trajanju financiranja 60 mesecev, skupnem začetnem plačilu 4.000,00 EUR in zadnjem povečanem obroku v višini 7.605 EUR. Povečan obrok je izračunan na osnovi predpostavke, da bo z vozilom prevoženih 10.000 km letno. Efektivna obrestna mera (EOM) je 5,16% in temelji na fiksni obrestni meri.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.