1. Finance & promotions
  2. Promotions
  3. Yaris Cross

NOVI YARIS CROSS HYBRID ELECTRIC

Toyota Easy financiranje

Veljavno do 31.10.

LUNA 1,5 Hybrid Electric (85 KW / 116 KM)

AKCIJSKA PONUDBA / 18.850 € MALOPRODAJNA CENA: 20.900 €
MESEČNI OBROK / 119 € / MESEC


Iz Yaris Cross Hybrid Electric opreme Luna izpostavljamo:

Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense 2®
Brezstopenjski samodejni menjalnik
EV način delovanja (samo na električni pogon)
Toyota Touch 2 multimedijski prikazovalnik z 17,8 cm na dotik občutljivim barvnim zaslonom
Električno nastavljivi ogrevani zunanji ogledali v barvi vozila z vgrajenima smernikoma
LED kombinirane zadnje luči


Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

ZAUPAJTE NAM, KAKO VAS LAHKO KONTAKTIRAMO

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.
*Cena velja za Yaris Cross 1,5 Hybrid Electric, Luna, brez AWD.

Izračun je informativne narave in ni zavezujoči za sklenitev posla. Mesečni obrok je izračunan na osnovi prodajne cene v višini 18.850 EUR, trajanju financiranja 60 mesecev, skupnem začetnem plačilu 4.310,48 EUR in zadnjem povečanem obroku v višini 9.823 EUR. Povečan obrok je izračunan na osnovi predpostavke, da bo z vozilom prevoženih 10.000 km letno. Efektivna obrestna mera (EOM) je 4,26% in temelji na fiksni obrestni meri. *Hibridni bonus 2.050 EUR vključuje popust na financiranje Toyota.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.