1. Finance & promotions
  2. Promotions
  3. MC HIlux

Veljavno do 31.10.

2,4 D-4D Country 4x2 (110 kW / 150 KM)

Zdaj že od 29.900 €


Osnovna oprema Country 4x2 vključuje:

Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense 2®
Klimatska naprava
Bluetooth® - sistem za prostoročno telefoniranje in prenos glasbe
Radio CD, vhod USB
10,7cm (4,2 palčni) TFT Multi-informacijski barvni zaslon
HAC (Hill Assist Control) Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec
Sistem nadzora stabilnosti prikolice
TRC (Traction Control) Sistem nadzora zdrsa pogonskih koles

Odpeljite vašo Toyoto in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

ZAUPAJTE NAM, KAKO VAS LAHKO KONTAKTIRAMO

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.


Cene vseh Toyota modelov vključujejo:

Paket storitve Toyota Eurocare - 24 urna brezplačna pomoč na cesti, 3 letno garancijo / 100.000 km, 5 letno jamstvo / brez omejitve kilometrov.
Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.