1. Finance & promotions
  2. Promotions
  3. Corolla sd
Izberite
Izberite

Veljavno do 30.09.

1.5 VVT-i Terra (92 kW / 123 KM)

AKCIJSKA PONUDBA / 15.990 € MALOPRODAJNA CENA: 18.350 €
MESEČNI OBROK / 149 € / MESECLED dnevne luči
Električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali v barvi vozila
Klimatska naprava s protiprašnim filtrom in filtrom cvetnega prahu
"Toyota Touch® 2" 20,3 cm (8 plačni multimedijski prikazovalnik občutljiv na dotik)
Povezljivost s pametnimi telefoni preko vmesnikov Apple Carplay in Android Auto
Upravljanje avdio naprave in potovalnega računalnika na volanu
HAC (Hill-start Assist Control) Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec
Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense

Odpeljite vašo Toyoto in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

ZAUPAJTE NAM, KAKO VAS LAHKO KONTAKTIRAMO

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.

Napredni paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense®:

• PCS (Pre Collision System) Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk (vključno s pešci in kolesarji) s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju
• ACC (Adaptive Cruise Control) Prilagodljiv radarski tempomat (nad 40km/h)
• LDA (Lane Departure Warning) Sistem opozarjanja ob nenamerni menjavi voznega pasu s samodejno pomočjo pri usmerjanju
• AHB (Auto High Beam) Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa
• RSA (Road Sign Assist) Sistem prepoznavanja prometnih znakovZračni blazini za voznika in sovoznika (sovoznikova z možnostjo izklopa)

Cene vseh Toyota modelov vključujejo: Paket storitve Toyota Eurocare - 24 urna brezplačna pomoč na cesti, 3 letno garancijo / 100.000 km.

Mesečni obrok temelji na informativnem izračunu na dan 09.09.2021 in se nanaša na vozilo Corolla Sedan 1.5 Terra. Vrednost kredita: 12.805,92 € • lastna udeležba (polog): 5.756,40€ • število obrokov: 84 mesečno • višina mesečnega obroka 149 € • efektivna obrestna mera: 6,00 % na dan 09.09.2021.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.