1. Finance & promotions
  2. Promotions
  3. Aygo X-play

AYGO X-PLAY

Do 10 let jamstva Toyota Relax.

Veljavno do 31.10.

1,0 VVT-i X-PLAY (53 kW / 72 KM)

Že od 10.790 €
Igriva oprema X-play vključuje:

LED dnevne luči
Klimatsko napravo
Bluetooth® - sistem za prostoročno telefoniranje in prenos glasbe
Radio z digitalnim sprejemom (DAB), z vhodoma AUX in USB
HAC (Hill Assist Control) Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

ZAUPAJTE NAM, KAKO VAS LAHKO KONTAKTIRAMO

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.


Cene vseh Toyota modelov vključujejo:

Paket storitve Toyota Eurocare - 24 urna brezplačna pomoč na cesti, 3 letno garancijo / 100.000 km, 5 letno jamstvo / brez omejitve kilometrov.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.