Izberite
Izberite

ODKRIJTE NOVO COROLLO CROSS.

POZDRAVLJENE, SREČNE DRUŽINE!

ŽE V SALONIH

Pozdravite Corollo Cross Hybrid. Prva Corolla v izdaji športnega terenca ponuja novo doživetje najbolje prodajanega avtomobila na svetu.

Predstavljajte si avtomobil, ki je mešanica prostornega in visokega športnega terenca, najsodobnejšega hibridnega sistema in naprednih varnostnih tehnologij. Corolla Cross družinam ponuja vse, kar potrebujejo v vsakdanjem življenju.

Si že dolgo časa želite, da v vaše življenje pripelje pravi družinski avtomobil? Potem je bilo vredno čakati.

Spletne rezervacije so odprte
Bodite med prvimi in rezervirajte Corolla Cross sedaj.

Srečna vožnja

Močna in robustna Corolla Cross s svojim visokim položajem za volanom zagotavlja vrhunsko praktičnost, atraktiven izgled in vtis pravega športnega terenca.  Velika stekla ter veliko prostora za glavo in noge zagotavljajo enostaven dostop in udobje, medtem ko deljivi sedeži zagotavljajo dobrodošlo prilagodljivost pri vsakodnevnem življenju ali aktivnih pobegih. V takšni vožnji lahko uživajo prav vsi.

Moč nasmeha

Corolla Cross je v svetovnem merilu prvi model znamke Toyota, ki je opremljen s hibridno tehnologijo 5. generacije.  Novi 2,0-litrski hibridni motor prinaša neprekosljivo kombinacijo moči in nizkih emisij CO2. Pametni štirikolesni pogon AWD-i pa zagotavlja samozavest in brezskrbnost v vseh voznih pogojih. Corolla Cross Hybrid je avtomobil za  družinska potovanja, saj v vsakem trenutku omogoča dinamično pospeševanje, nizko porabo goriva in brezemisijsko vožnjo brez potrebe po priklopu na vtičnico.

Prijazne družinske avanture

Ne glede na to, ali greste po vsakodnevnih opravkih ali pakirate za počitnice, ste v Corolli Cross vedno zaščiteni in povezani. Varnostni sistem T-Mate ponuja številne asistenčne sisteme, vključno z izboljšanim sistemom za zaznavanje in preprečevanje trka ter pametnim parkirnim asistentom Toyota Teammate Advanced Park. Za zabavo pa skrbi sodoben multimedijski sistem, ki med drugim ponuja navigacijo v oblaku z realnimi prometnimi informacijami. Po zaslugi 26,67-centimetrskega (10,5-palčnega) visokoresolucijskega zaslona, ki je občutljiv za dotik, in 31,24-centimetrskega (12,3-palčnega) digitalnega zaslona, bo tudi jutranja vožnja v šolo zabavna. 

LASTNOSTI, V KATERE SE BOSTE ZALJUBILI.

Nove perspektive

Visok položaj za volanom in večja oddaljenost od tal zagotavljata odličen pregled nad dogajanjem na cesti in brezskrbno samozavest. Ne glede na to, ali se vozite po mestnih ulicah ali potujete po gozdnih kolovozih, boste na cilj vedno prispeli sproščeni in pomirjeni.

Dobrodošla praktičnost

Visoka zasnova športnega terenca omogoča tudi več notranjega prostora kot običajna kombilimuzina. Potniki bodo imeli več prostora za glavo in noge, prtljažni prostor pa zaradi svoje široke odprtine omogoča enostavno pakiranje.

Užitek pri vožnji

Agilni in odzivni sodobni športni terenci nudijo pristno zabavo za volanom. Športni terenci znamke Toyota, kot je tudi Corolla Cross, združujejo hibridno tehnologijo in pogon na vsa kolesa, zagotavljajo dinamično moč in brezskrbnost v vseh vremenskih in prometnih pogojih.

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več

Do 10 let jamstva za pnevmatike

Nudimo vam možnost brezplačne vključitve vozila v program dopolnilnega jamstva pnevmatik, ki ga je mogoče aktivirati vse do 10 leta starosti vozila oz 185.000 km in traja en servisni interval, kakršen je predpisan za vaše vozilo. 
Spoznajte več

Trije koraki do spletne rezervacije

Prednaročilo novega avtomobila Corolla Cross je preprosto in varno.

Rezervacijo lahko odpoveste kadarkoli brez stroškov.

Izberite opremo

Izberite avto, ki je pravi za vas.

Prijavite se v račun Moja Toyota

Prijavite se v vaš uporabniški račun Moja Toyota in sledite napotkom. V kolikor računa še nimate, si ga morate ustvariti.

Potrditev rezervacije

Po elektronski pošti boste prejeli potrditev vaše rezervacije. Pooblaščeni partner vas bo prav tako kontaktiral, ko bo vozilo na voljo za testno vožnjo.

POGOSTA VPRAŠANJA

Corolla Cross bo na voljo pri pooblaščenih partnerjih predvidoma konec oktobra 2022.

Ne , plačilo pologa ni potrebno. Za spletno rezervacijo Corolla Cross je potrebna prijava v portal Moja Toyota. V kolikor uporabniškega računa še nimate, si ga morate ustvariti.

Da. Vašo rezervacijo lahko kadarkoli prekličete po e-pošti :onlinerezervacije@toyota.si.

Omejena serija vozil na voljo za spletno rezervacijo.

STYLE

  • 45,7cm (18-palčna) lita platišča
  • Dodatno zatemnjena zadnja stekla
  • Smart Entry – sistem avtomatskega odklepanja vozila
  • Sprednji in zadnji parkirni senzorji s funkcijo avtomatskega zaviranja (ICS)
  • Sistem prepoznavanja vozil v mrtvem kotu (BSM)
  • Gretje sprednjih sedežev in volana
Read more Read less

UŽIVAJTE V PRVI VOŽNJI.