Brezplačno preizkusite Toyoto Poiščite Toyota partnerja Ceniki in katalogi

Yaris Trend Sky

Yaris Trend Sky

za 12.300 €

S panoramsko streho in Safety paketom v ceni vozila

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri
Spremenite pogled s Toyoto Yaris Trend Sky

Spremenite pogled s Toyoto Yaris Trend Sky, ki v ceni vozila vključuje panoramsko streho ter dodaten paket varnosti. Yaris, mestni malček, vas bo presenetil s prostorno notranjostjo in dinamičnim dizajnom. Vozniki Toyote imajo pozitiven pogled na svet, z Yarisem s panoramsko streho bo ta pogled še lepši.

Yaris Trend Sky 1,33 VVT-i, 5-vrat, je na voljo od 12.300 €, z bogato notranjo in zunanjo opremo.
  • Panoramska streha
  • Safety pack - varnostni paket, ki vključuje: Zračni zavesi za prvo in drugo vrsto, Kolenska zračna blazina za voznika
  • 7" zaslon na dotik s Toyota Touch 2
  • Bluetooth® sistem prostoročnega telefoniranja in prenos glasbe
  • Vzvratna kamera za pomoč pri parkiranju
  • 15-palčna lita platišča
  • Dodatno zatemnjena stekla zadaj
Cena vključuje: - paket storitve Toyota Eurocare - 24 urna brezplačna pomoč na cesti - 3 letno garancijo / 100.000 km - 5 letno garancijo / 100.000 km - za elemente Hibridnega pogona* - 5 letno jamstvo / brez omejitve kilometrov
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite Yaris
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.