Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota
Novi Yaris Hibrid
od 13.700 €

123,81 € na mesec / Toyota flex financiranje

1,5 HSD (74KW / 100 KS) Luna, samodejni menjalnik

Veljavno od 4.9.2017 do 31.12.2017

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri

Novi Yaris Hibrid

Z 10 let jamstva na hibridno baterijo

In Eko subvencijo

V novi ponudbi odkrijte več brezskrbnosti ob 10-letnem jamstvu* na baterijo in EKO subvencijo. Izkusite sproščeno vožnjo z naprednim hibrdinim pogonom Hybrid Synergy Drive®.
Cena v ponudi modela Yaris 1.5 VVT-i hibrid Luna od 13.700€ vključuje:
  • Samodejna klimatska naprava z dvopodročnim delovanjem
  • Bluetooth® sistem za prostoročno telefoniranje
  • Radio CD MP3 s šestimi zvočniki
  • Električni paket (zunanji ogledali, pomik prednjih stekel)
  • HAC - sistem pomoči pri speljevanju na strmini
  • Stabilnostni sistem VSC in 7 zračnih blazin
Toyota Flex financiranje = 123,81 €/mesec**
Polog: 4.110 EUR
Odkupni obrok: 4.795 EUR
Vrednost po 5. letih: 6.590 EUR
*10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri pooblaščeni prodajno-servisni Toyotini mreži
** Izračun je informativne narave in ni zavezujoč za sklenitev posla. Mesečni obrok temelji na financiranju v trajanju 5 let, začetnim pologom (predvidoma 30%) in zadnjim povečanim obrokom v določeni višini ob predpostavki, da bo letno prevoženo največ 20.000 km. EOM znaša 7,64%. Predvidena vrednost vozila po petih letih je ocenjena po Eurotax kalkulaciji. Slike so simbolične.
Brezplačno preizkusite Yaris

Podobne ponudbe

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.