Brezplačno preizkusite Toyoto Poiščite partnerja Toyota Ceniki in katalogi

Yaris Trend Fresh

Yaris Trend Fresh

za 12.300 €

Atraktiven model z avtomatsko klimo v ceni vozila

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri
Popoln komfort s Toyoto Yaris Trend Fresh

Popoln komfort s Toyoto Yaris Trend Fresh, ki v ceni vozila vključuje avtomatsko klimatsko napravo in bogato opremo. Yaris, mestni malček vas bo presentil s prostorno notranjostjo in dinamičnim dizajnom.

Yaris Trend Fresh 1,33 VVT-i, 5-vrat, je na voljo od 12.300 €, z bogato notranjo in zunanjo serijsko opremo:
  • Avtomatska klima
  • 7" zaslon na dotik s Toyota Touch 2
  • Bluetooth® sistem prostoročnega telefoniranja in prenos glasbe
  • Vzvratna kamera za pomoč pri parkiranju
  • 15-palčna lita platišča
  • Dodatno zatemnjena stekla zadaj
Cena vključuje: - paket storitve Toyota Eurocare - 24 urna brezplačna pomoč na cesti - 3 letno garancijo / 100.000 km - 5 letno garancijo / 100.000 km - za elemente Hibridnega pogona* - 5 letno jamstvo / brez omejitve kilometrov
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite Yaris
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.