Brezplačno preizkusite Toyoto Poiščite partnerja Toyota Ceniki in katalogi

Yaris BI-TONE

Yaris BI-TONE

12.950 €

s financiranjem Flex

Vrnite barve v svoje življenje!

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri
Vrnite barve v svoje življenje z novim modelom Yaris BI-TONE, ki vas bo navdušil z zunanjim videzom in notranjim dizajnom.
Vsi modeli BI-TONE imajo streho, detajle sprednjih blatnikov in prednje maske ter zunanji ogledali v črni kovinski barvi. 
 
 
Na voljo je v treh barvah: biserno bela s sivo notranjostjo; kovinsko rdeča s črno notranjostjo in kovinska barva brona s toplo sivimi odtenki notranjosti.
BI-TONE se ponaša z bogato notranjo in zunanjo opremo.

Med drugim vključuje:


• 7-palčni zaslon na dotik s Toyota Touch 2

• sistem za prostoročno telefoniranje in prenos glasbe Bluetooth®

• vzvratno kamero za pomoč pri parkiranju

• 16-palčna lita platišča

• zadnji spojler

• dodatno zatemnjena stekla zadaj

• zadnje luči LED

Cena modela Yaris BI-TONE 1,33 VVT-i 99 KS, 6-stopenjski menjalnik, 5 vrat znaša 12.950 € s financiranjem Flex. Modeli BI-TONE so na voljo s hibridnim, bencinskim in dizelskim motorjem. V ceno vozila je vključena kovinska barva.

Podrobnosti o ponudbi lahko najdete na ceniku (pdf) ali pri najbližjem prodajalcu vozil Toyota. Poglejte si več o Toyoti Yaris.
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite Yaris

Način obrestovanja: linearni. Efektivna obrestna mera (EOM) znaša 7,64 %. Stroški obdelave posla in vodenja pogodbe so vključeni v plačila na začetku. Izračunana višina mesečnega obroka temelji na fiksni obrestni meri. Znesek plačil na na začetku in ostalih stroškov nakažite na transakcijski račun lizingodajalca št. SI56 0310 0101 2002 555.


Predmet financiranja: Toyota Yaris 1,33 BI-TONE bencin
Predračunska vrednost predmeta (bruto): 12.950,00 EUR
Plačila na začetku: 3.885 EUR 
Število obrokov: 60-mesečno plačevanje
Obrok: 118,81 EUR
Zadnji obrok: 4.532,50 EUR
DDV: Vključen v pologu in obrokih
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.