Brezplačno preizkusite Toyoto Poiščite Toyota partnerja Ceniki in katalogi

Yaris BI-TONE

Yaris BI-TONE

12.950 €

ob Flex financiranju

Vrnite barve v svoje življenje!

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri
Vrnite barve v svoje življenje z novim Yaris BI-TONE modelom, ki vas bo navdušil z zunjanim izgledom in notranjim dizajnom.
Vsi BI-TONE modeli imajo streho, detajle sprednjih blatnikov in prednje maske ter zunjani ogledali v črni kovinski barvi. 
 
 
Na voljo je v treh barvah: biserno bela s sivo notranjostjo; kovinsko rdeča s črno notranjostjo in kovinska barva brona s toplo sivimi odtenki notranjosti.
BI-TONE se ponaša z bogato notranjo in zunjano opremo

Med drugim se ponaša:


• 7" zaslon na dotik s Toyota Touch 2

• Bluetooth® sistem prostoročnega telefoniranja in prenos glasbe

• Vzvratno kamero za pomoč pri parkiranju

• 16-palčna lita platišča

• Zadnji spojler

• Dodato zatemnjena stekla zadaj

• LED zadnje luči

Cena modela Yaris BI-TONE 1,33 VVT-i 99 KS, 6-stopenjski menjalnik, 5 vrat znaša 12.950 € ob Flex financiranju. Modeli BI-TONE so na voljo s hibridnim, bencinskim in dizelskim motorjem. V ceno vozila je vključena kovinska barva.

Podrobnosti o ponudbi lahko najdete na ceniku (pdf) ali pri najbližjem prodajalcu vozil Toyota. Poglejte si več o Yaris.
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite Yaris

Način obrestovanja: linearni. Efektivna obrestna mera (EOM) znaša 7,64%. Stroški obdelave posla in vodenja pogodbe so vključeni v plačila na začetku. Izračunana višina mesečnega obroka temelji na fiksni obrestni meri. Znesek plačil na na začetku in ostalih stroškov nakažite na transakcijski račun lizingodajalca št. SI56 0310 0101 2002 555.


Predmet financiranja: Toyota Yaris 1,33 BI-TONE bencin
Predračunska vrednost predmeta (bruto): 12.950,00 EUR
Plačila na začetku: 3.885 EUR 
Število obrokov: 60 - mesečno plačevanje
Obrok: 118,81 EUR
Zadnji obrok: 4532.50 EUR
DDV: Vključen v pologu in obrokih
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.