Brezplačno preizkusite
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota
Ponudba za lastnike Jesen/zima 2021

Ponudba za lastnike Jesen/zima 2021

Zima je novo poletje

Zakaj? Zaradi vroče ponudbe vseh izdelkov in storitev, ki smo jih skrbno pripravili prav z namenom, da vam bo sicer prometno verjetno najmanj prijazen letni čas minil karseda neopazno, saj boste lahko vi in vaša Toyota uživali na vsakem ovinku, na vsaki ravnini in vsaki strmini.

Za poletno razpoloženje to zimo izbirajte med paketi, dodatno opremo, zaščito, večjo preglednostjo in zanesljivostjo, modnimi športnimi oblačili in dodatki, zavarovanjem ter pripomočki za povezljivost, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju. V salonih in servisnih delavnicah Toyota vas pričakujemo od 15. 10. 2020 do 31. 1. 2021.


Jesen/zima 2021 Katalog PDF oblika

Naj Vaša Toyota ostane Toyota

Servisiranje pri pooblaščenem Toyotinem servisu prinaša najvišjo kakovost storitve in poznavanje vozila. Z uporabo originalnih nadomestnih delov in rednega servisiranja pri pooblaščenem servisu ohranjate varnost in zanesljivost vašega vozila.

toyota owners

UDOBJE
Pri vsakem servisu se v prvi vrsti posvečamo našim strankam, zato da se lahko hitro in varno vrnejo na cesto.
toyota owners

KAKOVOST
Vozila Toyota poznamo bolje kot kdor koli drug in vedno namestimo samo originalne Toyotine nadomestne dele, ki so zasnovani za Toyotina vozila.
toyota owners

TRANSPARENTNOST
Zaupanje strank želimo pridobiti s preglednimi informacijami, dokazanim strokovnim znanjem ter vrhunsko kakovostjo izdelkov in storitev.
toyota owners

Najboljša vrednost za vaš denar
Vzdržujemo vrednost vašega vozila. Redno vzdrževano vozilo pri pooblaščenem serviserju Toyota bolje ohranja vrednost skozi čas.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.