Brezplačno preizkusite Toyoto Poiščite partnerja Toyota Ceniki in katalogi
RAV4 Hibrid
S Toyotino EKO subvencijo do 2.500 €*

Pridruži se nam!

Veljavno od 16.5.2016 do 15.3.2017

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri

RAV4 Hibrid

Izkoristite eko subvencijo do 2.500 € in odpeljite RAV4 Hibrid*.
Novi RAV4 združuje številne vodilne tehnologije z dejanskimi prednostmi: od napredne dinamike novega hibridnega sistema do zanesljivega sistema Toyota Safety Sense.

Pridobite ponudbo

Pridružite se Toyotini hibridni družini z več kot 9 milijoni zadovoljnih voznikov.
Primer izračuna:
• Model RAV4 2,5 THS 4x2 Limited
• Mesečni obrok 309,77 €

* Za modele RAV4 hibrid velja splošna subvencija do 2.000 € in dodatnih 500 € pri nakupu s hibridnim financiranjem Toyota.
 
Podrobnosti o ponudbi lahko najdete na ceniku (pdf) ali pri najbližjem prodajalcu vozil Toyota. Poglejte si več o Toyoti RAV4.
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite RAV4 Hibrid

Izračun velja za model Toyota RAV4 2,5 THS 4X2 Limited  brez morebitne dodatne opreme. Efektivna obrestna mera (EOM) znaša 7,13 % in je izračunana na podlagi subvencionirane cene vozila v višini  29.350,00 EUR, začetnega pologa 8.805,00 EUR (ki vključuje tudi stroške odobritve) in trajanja financiranja 84 mesecev. EOM ne vsebuje morebitnih stroškov iz naslova interkalarnih obresti ter stroškov, ki so nastali z morebitnim neizpolnjevanjem pogodbe. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo višina kredita oz. obroka, trajanje kredita ter roki plačila.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.