Brezplačno preizkusite Toyoto Poiščite partnerja Toyota Ceniki in katalogi
Novi Prius
S Toyotino EKO subvencijo do 2.300 €*

Pridruži se nam!

Veljavno od 16.5.2016 do 15.3.2017

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri

Novi Prius

Izkoristite eko subvencijo do 2.300 € in odpeljite novi Prius*.
Toyota Prius je leta 1997 kot prvi prevladujoči hibridni avtomobil dvignil vožnjo na novo raven. Novi Prius je ubranil sloves hibridnega modela po odlični ravni varnosti na preizkusu Euro NCAP.
 
• Tretja zaporedna generacija Priusa je od neodvisne preizkusne organizacije prejela pet zvezdic.
• Toyota Safety Sense je serijsko vgrajen v vse modele.
• Platforma na osnovi Toyotine nove globalne arhitekture in uporaba jeklenih karoserijskih elementov pripomoreta k večji čvrstosti.

Pridobite ponudbo

Pridružite se Toyotini hibridni družini z več kot 9 milijoni zadovoljnih voznikov.
Primer izračuna:
• Model Prius 1,8 THS Luna
• Mesečni obrok 268,61 €

* Za modele Auris hibrid velja splošna subvencija do 1.800 € in dodatnih 500 € pri nakupu s hibridnim financiranjem Toyota.
 
Podrobnosti o ponudbi lahko najdete na ceniku (pdf) ali pri najbližjem prodajalcu vozil Toyota. Poglejte si več o Toyoti Prius.
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite Prius

Izračun velja za model Toyota Prius 1,8 THS Luna  brez morebitne dodatne opreme. Efektivna obrestna mera (EOM) znaša 7,13 % in je izračunana na podlagi subvencionirane cene vozila v višini  25.450,00 EUR, začetnega pologa 7.635,00 EUR (ki vključuje tudi stroške odobritve) in trajanja financiranja 84 mesecev. EOM ne vsebuje morebitnih stroškov iz naslova interkalarnih obresti ter stroškov, ki so nastali z morebitnim neizpolnjevanjem pogodbe. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo višina kredita oz. obroka, trajanje kredita ter roki plačila.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.