Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota
Toyota C-HR HYBRID
od 23.700 €

Toyota C-HR 1.8 VVT-i HYBRID (90kW/122KM)

Veljavno od 24.8.2018 do 31.7.2019

Želimo vas opozoriti, da bo to vozilo zaradi nove Uredbe EU kmalu rehomologirano. Zaradi nove homologacije bodo lahko uradni podatki o emisijah CO2 in porabi goriva za to vozilo posodobljeni. Podatki o emisijah CO2 in porabi goriva, ki so sedaj objavljeni na tej spletni strani (www.toyota.si), so trenutno uradno veljavni podatki. Sprememba CO2 emisij lahko vpliva tudi na končno ceno vozila.

Zapri

Toyota C-HR HYBRID

Z EKO subvencijo

Subvencionirane obrestne mere 1,3%, 10 let jamstva za hibridno baterijo

Izkoristite novo eko subvencijo, katero vam ponuja Toyota na vseh hibridnih modelih, v času trajanja akcije od 24.8.2018. do 30.06.2019.

Toyota Safety Sense® - napredni sistem aktivne varnosti:

• Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju (Pre Collision System)
• Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju, vključno s pešci (Pre Collision System with Pedestrian Detection)
• Sistem opozarjanja ob nenamerni menjavi voznega pasu (Lane Departure Alert)
• Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa (Auto High Beam)
• Sistem prepoznavanja prometnih znakov (Road Sign Assist)

Cena ne vključuje stroškov priprave.

10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri pooblaščeni prodajno-servisni Toyotini mreži.

V posebni ponudbi predstavljamo:

Brezplačno preizkusite Toyota C-HR

Podobne ponudbe

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.