Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite partnerja Toyota
Toyota C-HR HYBRID
od 23.700 €

10 let jamstva za hibridno baterijo

Toyota C-HR 1.8 VVT-i HYBRID (90kW/122KM)

Veljavno od 16.9.2019 do 30.11.2019

Želimo vas opozoriti, da bo to vozilo zaradi nove Uredbe EU kmalu rehomologirano. Zaradi nove homologacije bodo lahko uradni podatki o emisijah CO2 in porabi goriva za to vozilo posodobljeni. Podatki o emisijah CO2 in porabi goriva, ki so sedaj objavljeni na tej spletni strani (www.toyota.si), so trenutno uradno veljavni podatki. Sprememba CO2 emisij lahko vpliva tudi na končno ceno vozila.

Zapri

Toyota C-HR HYBRID

S hibridnim bonusom do 2.000 € in bonom za zimske pnevmatike

Možnost subvencioniranega kredita preko Eko sklada in 10 let jamstva za hibridno baterijo

Izkoristite našo ponudbo s hibridnim bonusom do 2.000 €, bonom za nakup dodatne opreme ali zimskih pnevmatik v višini 800 €, 10 letnim jamstvom za hibridno baterijo ter možnostjo subvencioniranega kredita preko Eko sklada. Za več informacij, ob katerih pogojih je možno pridobiti subvencioniran kredit si prosim preberite na spletni strani Eko sklada.
Toyota Safety Sense® - napredni sistem aktivne varnosti:

• Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju (Pre Collision System)
• Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju, vključno s pešci (Pre Collision System with Pedestrian Detection)
• Sistem opozarjanja ob nenamerni menjavi voznega pasu (Lane Departure Alert)
• Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa (Auto High Beam)
• Sistem prepoznavanja prometnih znakov (Road Sign Assist)
Brezplačno preizkusite Toyota C-HR Hybrid

Cena ne vključuje stroškov priprave.

10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri pooblaščeni prodajno-servisni Toyotini mreži.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega Toyotinega partnerja. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

Podobne ponudbe

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.