Brezplačno preizkusite Toyoto Poiščite partnerja Toyota Ceniki in katalogi
Toyota AYGO x-cite Bi Tone
Za 7,23 € na dan

z vsemi stroški uporabe

Veljavno od 10.10.2016 do 28.2.2017

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri

Toyota AYGO x-cite Bi Tone

Ponudba velja za omejeno količino vozil.
Pri Toyoti poskrbimo tudi za mlade. Aygo x-cite Bi Tone je na voljo za 7,23 € na dan vključujoč prav vse stroške uporabe.
 
Aygo x-cite Bi Tone je drzen in okreten Toyotin malček, ki se ponaša z bogato opremo:
  • x-touch 7" na dotik občutljiv barvni zaslon
  • 15-palčna lita platišča črne barve
  • Streha v črni barvi
  • Kamera zadaj za pomoč pri vzvratni vožnji s smernimi črtami
  • Prednji meglenki
Izračun temelji na kalkulaciji poslovnega najema  s pologom 20%, trajanjem najema 60 mesecev in prevoženih največ 20.000 kilometrov letno. V mesečno najemnino so vključeni vsi stroški registracije, polnega kasko zavarovanja, rednih in izrednih servisov ter pnevmatik.

Podrobnosti o ponudbi lahko najdete na ceniku (pdf) ali pri najbližjem prodajalcu vozil Toyota. Poglejte si več o Toyoti AYGO.
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite Aygo
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.