Brezplačno preizkusite Toyoto Poiščite partnerja Toyota Ceniki in katalogi
Auris Touring Sports Hibrid
S Toyotino EKO subvencijo do 3.500 €*

Pridruži se nam!

Veljavno od 16.5.2016 do 15.3.2017

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Zapri

Auris Touring Sports Hibrid

Izkoristite eko subvencijo do 3.500 € in odpeljite Auris TS Hibrid*.
V Aurisu se boste z veseljem vozili vsak dan. Zagotovite si popolno vožnjo z odzivnim hibridnim motorjem. V notranjosti novega avtomobila Auris Touring Sports najdete odlično zasnovo in številne kakovostne materiale. Nov zaslon Toyota Touch® 2 in barvni zaslon TFT poskrbita za zabavo in informacije, velik prtljažni prostor s prostornino do 1658 litrov, dvostranskim rolojem prtljažnega prostora in ločilno mrežo pa zagotavlja maksimalno vsestranskost.

Pridobite ponudbo

Pridružite se Toyotini hibridni družini z več kot 9 milijoni zadovoljnih voznikov.
Primer izračuna:
• Model Auris TS 1,8 THS Luna
• Mesečni obrok 202,64 €

* Za modele Auris hibrid velja splošna subvencija do 2.500 € in dodatnih 1.000 € ob nakupu s hibridnim financiranjem Toyota.
 
Podrobnosti o ponudbi lahko najdete na ceniku (pdf) ali pri najbližjem prodajalcu vozil Toyota. Poglejte si več o Toyoti Auris TS Hibrid.
Izpolnite spodnji obrazec in brezplačno preizkusite Auris TS Hibrid

Izračun velja za model Toyota Auris TS 1,8 THS Luna  brez morebitne dodatne opreme. Efektivna obrestna mera (EOM) znaša 7,13 % in je izračunana na podlagi subvencionirane cene vozila v višini 19.200,00 EUR, začetnega pologa 5.760,00 EUR (ki vključuje tudi stroške odobritve) in trajanja financiranja 84 mesecev. EOM ne vsebuje morebitnih stroškov iz naslova interkalarnih obresti ter stroškov, ki so nastali z morebitnim neizpolnjevanjem pogodbe. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo višina kredita oz. obroka, trajanje kredita ter roki plačila.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.