1. Novice in dogodki Toyota
  2. Za vedno boljso druzbo
Izberite

Za vedno boljšo družbo

Medtem ko se vsak posameznik in družba kot celota, vsi po svojih najboljših močeh, ukvarjamo z omejevanjem novega koronavirusa, so tudi podjetja soočena s številnimi izzivi in težavami. Prožnost in prilagajanje novih razmeram sta ključna tudi v skupini Toyota, kjer se zadnje tedne še posebej intenzivno zavzemajo za aktivno pomoč družbi, v kateri deluje.

 

Toyota Slovenija je v namen zagotavljanja pomoči za omejevanje virusa COVID-19 z matične dežele Japonske naročila večjo razpoložljivo količino opreme za oskrbovanje medicinskega in zdravstvenega osebja v Sloveniji, med njimi zaščitne maske, rokavice in obleke. Opremo so skladno z omejitvami in varnostnimi ukrepi dostavili na mesta, kjer je ta najbolj potrebna.

 

Materiale za oskrbo medicinskega in zdravstvenega osebja je Toyota Slovenija namenila partnerju podjetja Univerzitetnemu rehabilitacijskemu inštitutu – Soča, poleg tega pa še Onkološkem inštitutu Ljubljana, Zdravstvenemu domu Krško, dve pošiljki pa so dostavili v državni distribucijski center civilne zaščite Roje.

 

»Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo donacijo zaščitnih oblek, ki jih nujno potrebujemo pri opravljanju našega dela. Veseli nas, da ste pripomogli k uresničevanju nadaljnjega izvajanja onkološke dejavnosti,« je ob donaciji zapisala Zlata Štiblar Kisić, generalna direktorica Onkološkega inštituta Ljubljana.

 

Na poti z Japonske so že nove pošiljke zaščitnega medicinskega materiala, ki jih bo Toyota Slovenija skladno s potrebami in manjkom, ki vlada v Sloveniji, namenila izbranim institucijam ali skupinam, ki potrebujejo pomoč. S tem nadaljujejo s svojim poslanstvom spreminjanja družbe na boljše.

Za vedno boljšo družbo