1. Novice in dogodki Toyota
  2. Virtuelni muzej
Izberite

#ostanidoma Toyota med pandemijo ponuja različne možnosti za preživljanje prostega časa

Družbena omrežja so polna različnih sporočil, s katerimi se ljudje spodbujajo v času, ko se je svet dobesedno ustavil. Ljudje so polni različnih idej, s katerimi si je mogoče popestriti ta nenavadni čas. Tudi Toyota ponuja kar nekaj zanimivih možnosti, da ljudje ne bi zapadli v malodušje: od virtualnih ogledov muzejev do vožnje legendarnega avtomobila GR Supra in igranja videoigrice Grand Turismo Sport.

S čim se lahko zamotimo med karanteno? V času, ko se je javno življenje ustavilo, kar se je zgodilo zaradi pandemije, ki jo je povzročil covid-19, iščemo različne načine preživljanja prostega časa. Možnosti je kar precej: lahko se potopimo v svet digitalnih vsebin, lahko se posvetimo družbenim omrežjem, na katerih kroži nešteto zanimivih in zabavnih idej.

Številne družine se kratkočasijo z igranjem družabnih iger, ali pa se kar v domači dnevni sobi rekreirajo z različnimi športnimi aktivnostmi. Nekaj idej pa ponuja tudi Toyota, ki želi ljudem pomagati pri premagovanju dolgočasja.

 

Premagovanje fizičnih ovir

 

Pravzaprav potrebujemo le osebni računalnik, mobilni telefon ali tablični računalnik. S povezavo s svetovnim spletom, seveda. In potem se lahko virtualno sprehodite po najbolj ikoničnem muzeju znamke Toyota v Nagakute, ki je pravzaprav predmestje Nagoje. Z uporabo Google Street Viewa lahko obiščete vse dvorane in hodnike muzeja in si ogledate predmete, ki so tam na ogled.

Če ste ljubitelj legendarnih avtomobilov, vas bodo zagotovo navdušile legende znamke Toyota, kot so Model AA, 2000GT ali Crown. Poleg tega si boste lahko ogledali prvo različico Priusa in model Mirai, ki velja za prvi avtomobil na gorivne celice. Zanimivo zbirko pa sestavljajo tudi drugi pomembni modeli znamke Toyota in tudi drugih znamk. Ta muzej ponuja izjemen vpogled v avtomobilsko zgodovino.

Virtualno je mogoče obiskati vsa tri nadstropja muzeja. Poučili se boste lahko o hibridni tehnologiji, pri čemer znamki Toyota pripada pionirska vloga.

 

Sedite za volan nove GR Supre

 

Videoigrice so zelo priljubljen spremljevalec v času karantene. Zakaj ne bi v eni najslavnejših videoigric na svetu sedli za volan legendarne GR Supre.

Dne 26. aprila bo na voljo najnovejša različica videoigrice GR Supra GT Cup 2020. Seveda bo v glavni vlogi Toyota GR Supra, ki jo boste lahko vozili na različnih dirkališčih in se pomerili z več kot 30.000 registriranimi virtualnimi dirkači.

Poleg tega lahko uživate v različnih audio-vizuelnih vsebinah, ki so na voljo na našem kanalu YouTube. Tam se boste lahko zabavali več ur.

Ne glede na to za katero možnost se boste odločili, je najpomembnejše, da ostanete doma. Tako boste prispevali svoj delež k čimprejšnjemu koncu pandemije zaradi koronavirusa.