Toyota


Ostanite povezani, ko ste na poti

Najnovejši informacijsko-razvedrilni sistem Toyota vam prinaša vrhunsko udobje, ko gre za avtomobilsko povezljivost, saj vam omogoča dostop do aplikacij na zaslonu vašega vozila in zagotavlja, da boste ostali varno povezani na vsakem potovanju.

img 1


Glasovno upravljanje


Dostopajte do svojih aplikacij z glasovnim upravljanjem, da bo vaša pozornost vedno ostala na cesti in roke na volanu.

img 1


Poddaje


Spremljajte svoje najljubše poddaje in si jih na zahtevo predvajajte z glasovnim upravljanjem med vsakodnevno vožnjo na delo.

img 1


Telefonski klici in sporočila


Ostati v stiku je tako preprosto, če imate na voljo glasno branje kratkih besedilnih sporočil. Bi radi odgovorili? Z glasovnim ukazom preprosto pošljite kratko sporočilo ali vzpostavite klic.

img 1


Aplikacije


Do aplikacij, ki jih omogočata povezavi Android Auto in Apple CarPlay, lahko dostopate preko za dotik občutljivega osrednjega zaslona. Tako svoj pogled vseskozi ohranjate na cesti in s tem skrbite za varnejšo vožnjo.

img 1


Preprosti napotki do želenega cilja


Se še spomnite, ko ste se morali ustavljati, da bi dobili napotke od neznancev? Vse, kar morate storiti zdaj, je, da povprašate Google Maps™ ali Maps® z glasovnim upravljanjem, ta pa vam v naslednjem trenutku že postreže z želenimi podatki.

img 1


Glasba na poti


Avtomobili in glasba gredo z roko v roki, zato so vaši seznami predvajanja ali priljubljeni albumi, ki jih lahko kadar koli predvajate z Google Play Music™ ali Apple Music, na voljo tudi v vašem vozilu .


Ali je vaše vozilo možno nadgraditi z novim multimedijskim sistemom mm19

Nadgradnja bo možna od sredine oktobra dalje. Vse informacije glede stroška nadgradnje boste dobili pri pooblaščenem partnerju Toyota. Preko spletnega obrazca lahko preverite , v kolikor je nadgradnja vašega multimedijskega sistema možna. Zaradi kompleksnosti storitve je nadgradnja možna le pri pooblaščenem partnerju Toyota. Le na tak način multimedijski sistem ohrani tovarniško garancijo.

* Google ne omogoča uporabe aplikacije Android Auto v vseh državah niti na vseh Android napravah.
** Nadgradnja multimedijskega sistema je na voljo za modele Corolla, proizvedene od marca 2019 in modele RAV4, proizvedene od januarja 2019.

Preden začnete, vam priporočamo, da si pripravite naslednje podatke:


Identifikacijska številka vozila (VIN)

Ta številka je odtisnjena na karoseriji vozila in navedena v prometnem dovoljenju vozila. Gre za 17-mestno alfanumerično kodo.
Preverite


Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Toyota Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.