ZADIHAJMO NA NOVO

· Osvežitev klimatske naprave · Originalna dodatna oprema
· Zaščita in nega vaše Toyote

Vstopite pripravljeni v pomlad in poletje

Zakaj se tako neizmerno veselimo pomladi in poletja? Med drugim zato, ker vemo, da bo poskrbljeno za osvežitev! Tako z nemotenim delovanjem klimatske naprave kot z drugimi času primernimi izdelki in storitvami.

Zagotovite si svoj sveženj vrhunske svežine, ki že veje iz vseh Toyotinih salonov in servisov.

Naj Vaša Toyota ostane Toyota

Servisiranje pri pooblaščenem Toyotinem servisu prinaša najvišjo kakovost storitve in poznavanje vozila. Z uporabo originalnih nadomestnih delov in rednega servisiranja pri pooblaščenem servisu ohranjate varnost in zanesljivost vašega vozila.


UDOBJE
Pri vsakem servisu se v prvi vrsti posvečamo našim strankam, zato da se lahko hitro in varno vrnejo na cesto.

KAKOVOST
Vozila Toyota poznamo bolje kot kdor koli drug in vedno namestimo samo originalne Toyotine nadomestne dele, ki so zasnovani za Toyotina vozila.

TRANSPARENTNOST
Zaupanje strank želimo pridobiti s preglednimi informacijami, dokazanim strokovnim znanjem ter vrhunsko kakovostjo izdelkov in storitev.

NAJBOLJŠA VREDNOST ZA VAŠ DENAR
Vzdržujemo vrednost vašega vozila. Redno vzdrževano vozilo pri pooblaščenem serviserju Toyota bolje ohranja vrednost skozi čas.Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.