Brezplačno preizkusite Toyoto
e-naročilo na servis
Poiščite partnerja Toyota
Ceniki in katalogi

Dogovorite se za testno vožnjo prek klepeta v živo

Preizkusite tudi vi!

Enostavno se dogovorite za testno vožnjo in takoj sporočite, kateri termin vam ustreza. Kliknite rdeče okno v spodnjem delu zaslona in naši operaterji bodo uredili testno vožnjo za vas.

Ali se želite hitro in preprosto dogovoriti za testno vožnjo brez izpolnjevanja obrazcev? Naši operaterji so dostopni vsak dan od 9. do 21. ure in bodo hitro uredili testno vožnjo za vas. Operaterji imajo vpogled v seznam dostopnih vozil pri pooblaščenih partnerjih Toyote in posredovali jim bodo vaš želeni termin za testno vožnjo.

Preizkusite že zdaj!

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota tudi v Evropi širi raziskave na področju robotike Toyota tudi v Evropi širi raziskave na področju robotike Toyota Human Support Robot (HSR) znanstvenikom omogoča odprto inovativno platformo v resničnem okolju. Dramatična zmaga za ekipo Toyota Gazoo Racing v Le Mansu Dramatična zmaga za ekipo Toyota Gazoo Racing v Le Mansu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je osvojila 87. izvedbo legendarne vzdržljivostne dirke 24 ur Le Mansa. Na Circuit de la Sarthe sta njihova dirkalnika v dramatičnem zaključku osvojila prvi dve mesti.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.