Brezplačno preizkusite
e-naročilo na servis
Poiščite partnerja Toyota
Ceniki in katalogi

Preko live chat-a do servisa

Poskusite tudi vi!

Kako se enostavno naročiti na servis ali izvedeti vse o vaši Toyoti? Kliknite na rdeče okno v spodnjem desnem kotu zaslona in naši operaterji so trenutno tu za vas.

Vas zanimajo cene rezervnih delov, servisni intervali ali potrebujete tehnične informacije o vaši Toyoti? Naši operaterji so na voljo vsak dan od 9. do 21. ure in bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja že v nekaj sekundah. Prav tako vas lahko naročijo na servis ali vas povežejo s servisnim svetovalcem.

Poskusite zdaj!

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Toyota Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.