Brezplačno preizkusite Toyoto
e-naročilo na servis
Poiščite partnerja Toyota
Ceniki in katalogi

Preko live chat-a do servisa

Poskusite tudi vi!

Kako se enostavno naročiti na servis ali izvedeti vse o vaši Toyoti? Kliknite na rdeče okno v spodnjem desnem kotu zaslona in naši operaterji so trenutno tu za vas.

Vas zanimajo cene rezervnih delov, servisni intervali ali potrebujete tehnične informacije o vaši Toyoti? Naši operaterji so na voljo vsak dan od 9. do 21. ure in bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja že v nekaj sekundah. Prav tako vas lahko naročijo na servis ali vas povežejo s servisnim svetovalcem.

Poskusite zdaj!

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota je za olimpijske igre v Tokiu 2020 izdelala posebno vozilo APM Toyota je za olimpijske igre v Tokiu 2020 izdelala posebno vozilo APM Vozilo bo obiskovalcem in funkcionarjem služilo kot prevozno sredstvo za tako imenovano zadnjo miljo do olimpijskih prizorišč. Tesnejše sodelovanje na področju razvoja rehabilitacijske robotike Tesnejše sodelovanje na področju razvoja rehabilitacijske robotike Velik potencial za sodelovanje je na področju najsodobnejših robotskih terapevtskih naprav, ki jih razvijajo v Službi za raziskave in razvoj URI - Soča in skupaj Toyota ter Zdravstvena univerza Fujita na Japonskem
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.