Brezplačno preizkusite Toyoto
e-naročilo na servis
Poiščite partnerja Toyota
Ceniki in katalogi

Dogovorite se za testno vožnjo prek klepeta v živo

Preizkusite tudi vi!

Enostavno se dogovorite za testno vožnjo in takoj sporočite, kateri termin vam ustreza. Kliknite rdeče okno v spodnjem delu zaslona in naši operaterji bodo uredili testno vožnjo za vas.

Ali se želite hitro in preprosto dogovoriti za testno vožnjo brez izpolnjevanja obrazcev? Naši operaterji so dostopni vsak dan od 9. do 21. ure in bodo hitro uredili testno vožnjo za vas. Operaterji imajo vpogled v seznam dostopnih vozil pri pooblaščenih partnerjih Toyote in posredovali jim bodo vaš želeni termin za testno vožnjo.

Preizkusite že zdaj!

Več o tej temi

Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC. Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Na prihajajočem sejmu komercialnih vozil v Birminghamu v Veliki Britaniji bo Toyota predstavila novi Hilux 2019 Special Edition. Novi Corolla GR SPORT in Corolla TREK Novi Corolla GR SPORT in Corolla TREK Corolla GR SPORT in Corolla TREK sta novi različici Toyote Corolle, ki sta doživeli svetovno predstavitev na letošnjem Avtosalonu v Ženevi. Ott Tänak je s svojo Toyoto Yaris WRC slavil na reliju na Švedskem  Ott Tänak je s svojo Toyoto Yaris WRC slavil na reliju na Švedskem TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team je dosegel prvo zmago na reli seriji FIA WRC 2019. Ott Tänak je namreč s svojo Toyoto Yaris WRC suvereno zmagal na reliju na Švedskem. Pred dvema letoma je Toyota prav na tem reliju dosegla svojo prvo zmago po vrnitvi v serijo FIA WRC. Tänak pa je slavil tudi v zadnji etapi relija in si tako prislužil maksimalno število točk.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.