1. Toyota Flex
Izberite

TOYOTA FLEX V TREH PREPROSTIH KORAKIH DO NOVE TOYOTE

Toyota Flex je idealna oblika financiranja, s katero lahko vsakih nekaj let svojo staro Toyoto preprosto zamenjate za novo. S financiranjem Toyota Flex si lahko financiranje prilagodite svojim željam in potrebam. In to samo v treh preprostih korakih.

Kaj je Toyota Flex?

01

Polog.

Dogovorite se za polog, ki ustreza vašim potrebam. Najnižji polog je lahko zgolj 10 % vrednosti vašega novega vozila Toyota.
02

Prilagodljivi obroki.

Med uporabo dejansko plačujete samo naobresteno razliko med zneskom financiranja (prodajna cena minus polog) in predvidenim preostankom vrednosti.
03

Zagotovljen preostanek vrednosti.

Zagotavljamo vam minimalno prihodnjo prodajno vrednost, ki jo zagotavlja Toyota. To je zagotovilo, da bo vaše vozilo ob izteku financiranja vredno toliko, da ga boste lahko brez vplačil pologa zamenjali za novo. Ta vsota se skupaj s pologom odšteje od cene vozila.

Toyota Flex je inovativen način financiranja vašega najljubšega novega vozila Toyota z odplačevanjem nižjih mesečnih obrokov, ki so prilagojeni vašim potrebam. Toyota Flex je najbolj prikladen, najbolj prilagodljiv in najugodnejši način nakupa vozila na tržišču.