1. Business
  2. Toyota Business
  3. Technology and sustainable mobility
Izberite
Izberite

Uresničujemo Mobilnost Prihodnosti

Izbira Toyote je pozitivna izbira tako za prihodnost vašega podjetja kot tudi za prihodnost okolja, v katerem bivamo, hkrati pa bodo zadovoljni tudi vsi uporabniki vaših službenih vozil.

Bistvo naše poslovne vizije je razvoj inovacij za trajnostno prihodnost. Prav pri vsakem koraku naših procesov, vse od proizvodnje do reciklaže, sledimo 360-stopinjskemu pristopu skrbi za okolje. Naša hibridna vozila odlikujejo nizki izpusti okolju in ljudem škodljivih CO2, NOx in trdnih delcev (PM), zaradi česar  bistveno manj onesnažujejo okolje in prispevajo k čistejšemu zraku. Zato ni presenetljivo, da smo bili večkrat imenovani za najboljšo "zeleno" globalno blagovno znamko.

Med vozili, ki pokrivajo vse cenovne razrede in različne namembnosti, vsakdo lahko najde Toyoto zase. Prav vsak model pa je zasnovan tako, da so skupni stroški lastništva skozi življenjsko dobo vozila čim nižji.

Kot vodilni ponudnik hibridnih vozil lahko s svojimi hibridnimi modeli pokrijemo širok spekter poslovnih potreb. Od majhnih vozil do vozil zgornjega razreda, naš izbor hibridnih modelov zadovolji prav vsakega voznika – in vsako podjetje, saj se je odločilo za pametno izbiro. Pametno izbiro ne le v danem trenutku, ampak tudi za prihodnost. Naše dolgoročne raziskave in razvoj tehnologij za prihodnost namreč niso usmerjeni le v baterije in gorivne celice, ampak v celostne infrastrukturne rešitve za urbano mobilnost.

Predanost kakovosti

Naši produkti visoke kakovosti, naše strokovno osebje in izjemna podpora, ki jo nudimo, zagotavljajo pozitivno izkušnjo tako vam kot vsem uporabnikom vaših službenih vozil.