1. Business
  2. Toyota Business Plus
  3. Commitment to quality experience
Izberite

Predanost Kakovosti

Naši produkti visoke kakovosti, naše strokovno osebje in izjemna podpora, ki jo nudimo, zagotavljajo pozitivno izkušnjo tako vam kot vsem uporabnikom vaših službenih vozil.

Že skoraj 20 let smo vodilni ponudnik hibridnih vozil na svetu in z več kot 7 milijoni prodanih hibridov imamo zanesljivo statistiko, ki potrjuje kakovost naše hibridne tehnologije.

Zahvaljujoč dokazano nizkemu številu okvar ter večkrat nagrajeni kakovosti, zanesljivosti in vzdržljivosti naših vozil je bila Toyota imenovana tudi za najvrednejšo avtomobilsko blagovno znamko na svetu.

Z našimi kupci vzpostavimo tesen partnerski odnos, ki nam omogoča natančno prilagoditev naše ponudbe vašim poslovnim potrebam in željam. Naša razširjena prodajna mreža vam vedno zagotavlja strokoven nasvet.

Vse to je del naše resnične predanosti kakovosti tako pri produktih kot tudi pri ljudeh in storitvah, ki so potrebni za zadovoljitev potreb vsakega izmed naših poslovnih kupcev. S tem dosežemo pozitivno izkušnjo tako za vas kot tudi za vse uporabnike vaših službenih vozil.