Toyotini hibridi so kot del vašega voznega parka popolnoma smiselna poslovna odločitev. Pohvalijo se lahko z vodilnimi skupnimi stroški lastništva v razredu, visoko ravnjo serijske opreme in izjemno majhnimi emisijami CO2 s posledično nižjo obdavčitvijo. Naši hibridi pridno delajo, da vašemu podjetju prihranijo denar.

Najširša ponudba hibridov

Naša družina hibridov se neprekinjeno širi vse od leta 1997. Zdaj lahko izbirate med sedmimi oblikami karoserije, vključno s kompaktnim hibridnim Yarisom, visokokakovostnim modelom Auris s kompaktnim zadkom, prostornim avtomobilom Auris Touring Sports in pustolovskim hibridnim RAV4. Kot vodilni proizvajalec hibridnih vozil imamo številne hibridne modele, ki lahko dopolnijo vaše poslovanje.

/
Priznana kakovost in zanesljivost

Toyotine hibride po naravi odlikujeta naša priznana kakovost in zanesljivost, zato bodo postali člani vaše ekipe, na katere se lahko zanesete. Naši hibridni modeli se lahko pohvalijo z manjšo obrabo delov, na primer zavornih ploščic in kolutov. Nova vozila so poleg tega na voljo z garancijo za obdobje petih let/100.000 prevoženih km**, ko opravijo letni servisni pregled hibrida*, pa je zanje mogoče do desetega leta starosti uveljavljati podaljšano varstvo na baterijo za obdobje enega leta/15.000 prevoženih km**, kar prinaša brezskrbnost za celoten vozni park.  * Preverite razpoložljivost v svoji regiji/državi.  ** Kar nastopi prej.

/
Vodilni skupni stroški lastništva v razredu

Zahvaljujoč kombinaciji bencinskega motorja z majhno porabo goriva in električne moči s Toyotinimi hibridi zlahka privarčujete gorivo in denar – vsaka pot je stroškovno učinkovita. Rezultat učinkovitosti so majhni skupni stroški lastništva. Toyotini hibridi so pri tem med najboljšimi v svojem razredu, k čemur prispevajo majhna amortizacija, majhna poraba goriva ter minimalno vzdrževanje in servisiranje.

/
Majhne emisije in stroški uporabe

Toyotini hibridi se za vaše podjetje stalno dokazujejo na cesti, vendar so ob tem tudi izjemno prijazni do okolja. Odlikujejo jih vodilne vrednosti emisij CO2 v razredu in majhna poraba goriva, zato manj vplivajo na okolje in obenem prihranijo denar vašim voznikom ter vašemu podjetju zaradi nižje obdavčitve in manjših stroškov poslovanja.

/
Visoke preostale vrednosti

Toyotin hibrid bo vso svojo življenjsko dobo ostal dobrina za vaše podjetje. Toyotini hibridi v primerjavi s številnimi konkurenčnimi vozili ohranijo zelo velike preostale vrednosti: celo po 4–5 letih uporabe ostane njihova vrednost pomirjujoče visoka, kot je razvidno iz celotnega programa rabljenih vozil TOYOTA PLUS.

/
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.