S paketom Toyota BusinessPlus je lažje izbrati službeno vozilo. Uživajte v vozilih, ki po vsem svetu slovijo po svoji kakovosti in zanesljivosti, odlični opremljenosti in ceni, ter seveda individualni podpori in rešitvah, ki so prilagojene vašim potrebam. Naši svetovalci so stalno na voljo, da vam zagotovijo brezskrbno vožnjo in olajšajo pomembne odločitve.

Razlogi za delo s paketom Toyota BusinessPlus

Vrednost za vaše podjetje

Majhni stroški lastništva zaradi zanesljivih motorjev in delov, visoke preostale vrednosti, majhni stroški vzdrževanja in sistem Toyota Safety Sense za izogibanje popravilom.

Prilagojeni poslovni modeli

Individualni poslovni modeli, ki ponujajo visoko raven opreme s konkurenčnimi fiksnimi mesečnimi obroki.

Toyotina kakovost

Svetovno priznana Toyotina kakovost, zanesljivost in zagotavljanje brezskrbnosti.

Naša evropska mreža prodajalcev

Velika mreža prodajalcev vam zagotavlja stalno mobilnost s ponudbo Toyotinih originalnih nadomestnih delov, servisiranja in neprekosljivega strokovnega znanja.

Naša ponudba hibridov

Smo vodilni na svetu na področju hibridnih modelov z majhnimi emisijami, od takšnih s kompaktnim zadkom do kompaktnih športnih terencev.

Rešitve zakupa

Rešitve zakupa, ki v prikladnem mesečnem obroku vključujejo celotno servisiranje, vzdrževanje in zavarovanje.

Paleta vozil po vaši meri

Paleta 20 osebnih in lahkih gospodarskih vozil, ki jih poganjajo učinkoviti in okolju prijazni hibridni, bencinski in dizelski motorji.

Dodatne koristi

Toyotina kakovost in naša ponudba hibridov skupaj zagotavljata vrednost za vaše podjetje ter vse, kar potrebujete za optimizacijo svojih storitev.

Kontaktirajte nas: businessplus@toyota.si
Prednosti hibrida za poslovne uporabnike